ETO Üyeleri artık alışveriş yaparken de avantajlı

ETO üyelerine indirimli alışveriş yapma imkanı sağlayan ve daha birçok yenilik sunan mobil uygulama “ETO Avantaj” düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.

ETO Üyeleri artık alışveriş yaparken de avantajlı
13 Eylül 2022 Salı 12:05

Eskişehir Ticaret Odası üyelerine ayrıcalıklı hissettirecek ve fayda sağlayacak bir uygulamaya daha imza attı. Üyelerin alışverişlerinde ve hizmet alımlarında indirimli fiyatlardan yararlanabilmeleri için hazırlanan ve daha birçok yenilik sunan ETO Avantaj mobil uygulaması başladı. ETO Avantaj, 13 Eylül Salı günü düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıya ETO Başkanı Metin Güler, meclis divanı ve yönetim kurulundan oluşan heyetle birlikte katıldı. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, sadakat kartı uygulamasını bir adım ileriye taşıyarak ve günümüz teknolojisine uyarlayarak ETO Avantaj mobil uygulamasını başlattıklarını belirtti.

ETO üyelerine alışverişlerinde %35’e varan indirim

ETO üyelerinin cep telefonuna indirecekleri ETO Avantaj uygulamasıyla sisteme dahil olan işyerlerinden yapacakları alışverişlerde indirimli fiyatlardan yararlanacağını belirten Güler, üyelerin farklı sektörlerde %35’e varan indirimlerle alışveriş yapabileceğini söyledi. Bu mobil uygulama sayesinde üyelerin akaryakıt, konaklama, eğitim, sağlık hizmetleri, araç kiralama, konaklama, kafe, restoran harcamalarında indirimli fiyatlar ödeyeceğini belirten Güler, ETO Avantaj ile üyelere özel hastanelerde %15, araç kiralamada %35, restoranlarda %10, eğitim kurumlarında %25, konaklamada %10, akaryakıtta %3’e varan indirimler sunulacağını söyledi.

Üyelerin hem cebine katı sağlayacak hem de işlerini kolaylaştıracak

ETO Avantaj uygulaması sayesinde üyelerin odanın verdiği hizmetlerden de mobil olarak yararlanabileceğini belirten Güler, uygulama sayesinde ETO tarafından yapılan eğitimlere, fuarlara başvuruda bulunabileceğini ve üye işlemlerini yapabileceğini söyledi. ETO Avantaj ile tüm üyelerin Eskişehir Ticaret Odası üyesi olmanın ayrıcalığını yaşayacaklarını belirten Güler, ETO olarak üyelerin hem cebine katkı sağlayacak hem de işlerini kolaylaştıracak bir uygulamayı hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. ETO Başkanı Metin Güler’in ardından ETO Avantaj projesinden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Okan Adıyaman uygulama hakkında sunum yaparak,  uygulamanın detayları ve kullanım alanları hakkında bilgi verdi.

ETO Avantaj Uygulaması nedir?

ETO Avantaj uygulaması, 800’den fazla üye ile yapılan ankette en çok harcama yapılan ve indirim beklenen sektörler sorularak tasarlandı. Üyelerden gelen talepler doğrultusunda öncelikli olarak en çok harcama yapılan sektörler olan akaryakıt, konaklama, sağlık, eğitim, kafe, restoranlarda indirim uygulanması amaçlandı. ETO Avantaj mobil uygulamasını cep telefonuna indiren üyeler, sisteme dahil olan işyerlerinde yapacakları alışverişlerde QR kodunu mobil uygulama üzerinden okutarak farklı sektörlerde %35’e varan indirimli fiyatlardan yararlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.