ETO BAŞKANI GÜLER’E TURİZME KATKI ÖDÜLÜ

ETO Başkanı Metin Güler, turizm profesyonellerinin dünyadaki en köklü kuruluşu olan Skal International tarafından Eskişehir turizmine verdiği katkı dolayısıyla ödüle layık görüldü.

ETO BAŞKANI GÜLER’E TURİZME KATKI ÖDÜLÜ
12 Aralık 2017 Salı 13:49

Turizm sektörünün tüm dallarındaki profesyonelleri çatısı altında toplayan Skal International İstanbul Kulübü’nün düzenlediği Skalite Ödülleri sahiplerini buldu. 82 yıldan beri dünyanın dört bir yanında turizmin gelişmesi için faaliyet gösteren Skal International'in ödül töreni İstanbul’da Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Törene ulusal çapta turizm derneklerinin temsilcilerini de katıldı. Törende Skal International Eskişehir Kulübü tarafından turizmin gelişmesine verdiği katkıdan dolayı Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler “Turizmde Kalite” ödülüne layık görüldü. ETO Başkanı Güler’e ödülü Skal International Eskişehir Kulübü Başkanı Emir Sarper tarafından takdim edildi.

Projelerimizle Eskişehir turizminin geleceğine yön vereceğiz

Ödül töreninde konuşan Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın şehrin turizmdeki geleceğine önemli katkılar yapacak projeler geliştirdiğini kaydederek, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ile şehir ekonomisine yılda 600 milyon lira gelir sağlamayı hedeflediklerini kaydetti. Eskişehir’in ticaret ve sanayiden sonra turizmde de cazibe merkezi olduğunu kaydeden Güler, şehrin turizminin gelişmesi için yeni projeler üretmeye devam edeceklerini, Eskişehir Turizm Kümelenmesi ile Eskişehir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nu da hayata geçirmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Güler ödüle layık görülmesinden dolayı Skal International Eskişehir Kulübü Başkanı Emir Sarper’e teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.