ETO BAŞKANI GÜLER’DEN ESKİŞEHİR İÇİN İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Eskişehir’deki meslek odası başkanlarını ziyaret eden ETO Başkanı Metin Güler, şehirdeki tüm kurum ve kuruluşların işbirliği yapmasının önemine dikkat çekti.

ETO BAŞKANI GÜLER’DEN ESKİŞEHİR İÇİN İŞBİRLİĞİ VURGUSU
24 Ocak 2018 Çarşamba 14:06

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, şehrimizdeki meslek odalarının yeni seçilen yönetim kurulu başkanlarına “Hayırlı olsun” ziyaretleri gerçekleştirdi. ETO Başkanı Güler, beraberindeki heyet ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er’i, Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Abdurrahman Yüceer’i, Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik’i, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara’yı, Seyyar Tuhafiye ve İşportacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Sefa Şen’i, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Atilla Tomsuk’u ziyaret etti. Meslek odası başkanlarına yeni dönem için başarı temennisinde bulunan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’in sorunlarının çözümü için aynı masa etrafında toplanmanın, tüm kurum ve kuruluşların ortak irade sergilemesinin önemine değindi.


Fuar Kongre Merkezi’nden tüm şehir yararlanacak


Ziyaretlerde Eskişehir Ticaret Odası’nın çalışmaları ve projeleri hakkında da kısaca bilgi veren Güler, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin (EFKM) tamamlanmak üzere olduğunu kaydederek, projenin sadece ETO üyelerine değil tüm Eskişehir’e hizmet edeceğini, şehirdeki her kurum ve kuruluşun EFKM’den faydalanacağını söyledi. Eskişehir’in hizmet sektörüne daha çok kazandıracak ve ticareti canlandıracak projeler ürettiklerini kaydeden Güler, bu kapsamda Hepgeleceksin.com turizm çalışması yürüttüklerini, Eskişehir kent markasını güçlendirmek için çaba gösterdiklerini dile getirdi. Hepgeleceksin.com turizm kampanyasına iş ve sanat dünyasından çok büyük destek geldiğini kaydeden Güler, projenin Eskişehir’in turizm vizyonuna fayda sağladığını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.