ETO BAŞKAN ADAYI ERDOĞAN TEKGÖZ'DEN 'DESTEK' AÇIKLAMASI

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, "Birisinin, bir siyasi parti tarafından desteklenmesi farklı, siyasi görüşe sahip biri tarafından desteklenmesi farklı." dedi.

ETO BAŞKAN ADAYI ERDOĞAN TEKGÖZ'DEN 'DESTEK' AÇIKLAMASI
16 Mart 2018 Cuma 11:01

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, ES TV’de gazeteci Ali Baş’ın sorularını yanıtladı. Seçimlere siyasi bir müdahalenin olup, olmadığı konusunda, “Siyasetim olmadığı bir yer var mı? Birisinin, bir siyasi parti tarafından desteklenmesi farklı, siyasi görüşe sahip biri tarafından desteklenmesi farklı” dedi.

Üyeler değişim istiyor

Üyenin değişim istediğini anlatan Tekgöz, “Üyeler değişime çok aç. Bizim anlattıklarımızı duyduklarında, aldıkları hizmetlerin hiçbir şey olmadığını gördüler. Hiç biri, hiçbir zaman hatırlanmamış” dedi.

“Benim bundan sonraki iş yerin 16 bin 500 üyenin iş yeridir”

Seçimi kazanırsa Ticaret Odası’nda nelerin değişeceği konusunda da açıklamalarda bulunan Tekgöz, “Biz neler değiştireceğiz? 7 Nisan’dan sonra o koltuğa oturduktan sonra değişim gerçekleşecekti. Ama bizim adaylığımız ile bir şeyler değişir oldu. Üyeler hatırlanır oldu. Üyeler; ‘Sayenizde biz de hatırlanıyoruz. Allah razı olsun’ diyorlar. Otellerde sektör buluşması adı altında bütün üyeler hatırlanmaya başlandı. Bundan daha büyük değişim var mı? Seçildiğimiz sabah kimseyi evrak için ETO’ya getirmeyeceğim. Kazandığım gün evrakları talep eden üyelerimizin ayağına götüreceğim. Ben bu evraklar için para da almayacağım. Zaten üyeden aidat alıyoruz. Online evrak almayı hayata geçireceğim. İlk yapacağım iş budur. Anahtarlarımı çocuklarıma verdim. Benim bundan sonraki iş yerin 16 bin 500 üyenin iş yeridir” ifadelerini kullandı.

“Siyasi müdahale anlamına gelmez…”

Tekgöz, seçimlere siyasi bir müdahalenin olup, olmadığı konusunda ise “Siyasetim olmadığı bir yer var mı? Siyaset bizim hayatımızı belirleyen en büyük oldu. Bir siyasi kimlik vardır. Bu partilerin görüşlerini benimseyen insanlar var. Birisinin, bir siyasi parti tarafından desteklenmesi farklı, siyasi görüşe sahip biri tarafından desteklenmesi farklı. Bugün birinin Cumhuriyet Halk Partisi’nden, Milliyetçi Hareket Partisi’nden, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden olması gayet normaldir. Bunları olması demek siyasi müdahale anlamına gelmez” açıklamasında bulundu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.