ESVİT’e ihracat ödülü

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçı Birliği tarafından, , Türkiye İhracatçılar Meclisi Dış Ticaret Kompleksi’nde bu yıl dördüncüsü düzenlenen törende ESVİT “ihracatını en fazla arttıran firma” kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

ESVİT’e ihracat ödülü
24 Aralık 2022 Cumartesi 12:24

Çimento, cam ve seramik sektörleri 2021 ihracat verilerine göre 41 firmaya verilen ödül töreninde Eskişehir firması ESVİT de ödüle layık görüldü. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu yayınladığı mesaj , “Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 4. İhracatın Şampiyonları'nda "İhracatını En Fazla Artıran Firma" kategorisinde "1.lik" ödülüne layık görülen ESVİT ( Ay Seramik Mobilya ve Isıtma TİC A.Ş.) firmasını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.