ESO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Benli, Sektör Meclisine seçildi

Geleceğin en önemli sektörlerinden biri olarak gösterilen geri dönüşüm sektörü, TOBB Atık ve Geri Dönüşüm Sanayi Meclisi çatısı altında birleşti. ESO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Benli mecliste yer aldı.

ESO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Benli, Sektör Meclisine seçildi
18 Ocak 2021 Pazartesi 21:39

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Sektör Meclisleri çatısı altında 62’nci Sektör Meclisi olarak Atık ve Geri Dönüşüm Sanayi Meclisi kuruldu. Geleceğin en önemli sektörlerinden biri olarak gösterilen geri dönüşüm sektörü TOBB çatısı altında birleşti. Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu üyesi ve Sektör Meclisinin kurulmasında yoğun emeği olan Ömer Benli, TOBB bünyesinde kurulan Atık ve Geri Dönüşüm Sanayi Meclisi’nde yer aldı.  Twitter hesabından paylaşım yapan ESO Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Ömer Benli, TOBB ATIK ve GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ MECLİSİNDE. Kendisinden büyük görevler bekliyoruz. Pek yakında.” dedi..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.