ESO'DAN ÖNEMLİ DUYURU

Eskişehir Sanayi Odası, TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu ile Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu üyesi olmak isteyenlerin 24 Ocak 2019 tarihine kadar Oda’ya başvurmaları gerektiğini duyurdu.

ESO'DAN ÖNEMLİ DUYURU
23 Ocak 2019 Çarşamba 18:52

Oda tarafından yapılan açıklamada, kontenjanın sınırlı sayıda olduğunu belirtilerek şu ifadelere yer verildi: “İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olabilmek için; 18 yaşından gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması, Ticaret siciline kayıtlı, Gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, Yönetim kurulu üyesi, Yöneticisi, Genel Müdürü veya Murahhas Azası olması gerekmektedir. Başvuru için buradaki linke tıklatıp https://goo.gl/bGqfrs “ Oda/Borsa üyeleri için TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başvuru Formunu” doldurarak 24.01.2019 tarihine kadar Odamıza ulaştırmanız gerekmektedir.

İl Kadın Girişimciler Kuruluna üye olabilmek için; Ticaret siciline kayıtlı,
Gerçek Kişi Tacir veya Tüzel Kişilerin Ortağı, Yönetim Kurulu Üyesi, Yöneticisi ve Genel Müdürü veya Murahhas Azası olması gerekmektedir. Başvuru için buradaki linke tıklayarak https://goo.gl/YExSWp “Oda/Borsa üyeleri için TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başvuru Formunu” doldurarak 24.01.2019 tarihine kadar Odamıza ulaştırmanız gerekmektedir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.