ESO Başkanı Kesikbaş, TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu’nda

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 74.Genel Kurul’unda Sanayi Odaları Konseyi üyeliğine seçilen Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş TOBB'da bir görev daha aldı. ESO Başkanı Kesikbaş, TOBB’un Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu'na yer alacak.

ESO Başkanı Kesikbaş, TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu’nda
05 Ağustos 2018 Pazar 15:10

Ekonomi çevreleri tarafından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun çok önemsediği belirtilen ve Türk ekonomisi için stratejiler belirleyici bir yapıda olan Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu'nda ESO Başkanı Kesikbaş da görev alacak.  TOBB’un bünyesinde yer alan Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında toplanıyor. Kurul, TOBB'daki birim ve kurullar arasında veya diğer kurumlarla etkin koordinasyon içinde Başkanlık faaliyetlerinin planlanmasına yönelik çalışmalar yürütüyor. Kurul, TOBB’un hedeflerine ulaşmasını sağlayacak stratejiler oluşturuyor ve geliştiriyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.