ESKİŞEHİR’İN O CADDELERİNDE KİRALAR UÇTU

Hamamyolu, Bağlar ve İki Eylül Caddesi üzerinde dükkan açmak isteyenlerden istenen kira miktarları dudak uçuklattı.

ESKİŞEHİR’İN O CADDELERİNDE KİRALAR UÇTU
22 Ocak 2019 Salı 14:01

İstikbal Gazetesi yazarı Murat Taşkın,  dünkü “helikopter de satmayacağına göre” başlıklı yazısında, Eskişehir’in en işlek caddelerinde mal sahipleri tarafından istenen kira bedellerini köşesine taşıdı.

İşte Taşkın’ın o yazısı: Hamamyolu’nda bir dükkân… Sahibinden kiralık… Mal sahibinin aylık istediği kira bedeli 40 bin lira… İki Eylül Caddesi üzerinde bir başka dükkan…O da sahibinden kiralık… Mal sahibi 80 bin lira aylık kira istiyor. Bağlar caddesi üzerinde bir başka dükkan. Mal sahibi 35 bin liradan kapı açmış… Pazarlıkta belki biraz daha düşecek… Söylediğimiz caddelerin bir arka sokağında fiyatlar yarı yarıya düşüyor. Yine de en ucuz kira 10-20 bin lira arası… Bir de üstüne üstlük herkes kiralayamıyor bu dükkanları. Çünkü mal sahipleri “kiram garanti olsun” düşüncesiyle kurumsal firmalar dışındaki talepleri dinlemiyor bile… Kira fiyatlarını görünce insan ister istemez düşünüyor…”
Yazının devamı için tıklayın...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.