ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI’NDAN 2020 NEFES KREDİSİ AÇIKLAMASI

Eskişehir Ticaret Borsası’nda Denizbank şube müdürleri ile birlikte yapılan Basın açıklamasında Covid-19 salgını nedeniyle ekonomik darboğaza giren üyelerin finansmana erişimlerini kolaylaştırmak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde oluşturulan 2020 Nefes Kredisinin kullanıma başlandığı belirtildi.

ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI’NDAN 2020 NEFES KREDİSİ AÇIKLAMASI
28 Nisan 2020 Salı 16:56

ETB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer ZeydanTOBB çatısı altındaki 365 Oda ve Borsasının kaynaklarını yansıtması suretiyle ve bununla birlikte TOBB’da kaynaklarını seferber ederek 10 kat kredi hacmine ulaşan, KGF kefaletli, hazine destekli yeni nefes kredisi gerçekleştirildi.

Borsamız üyelerinden gelen talepler üzerine, Sayın Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun girişimleri ile başlatılan TOBB Nefes Kredisi organizasyonunda, Denizbank’tan Borsamız üyelerine ucuz kredi kullandırılacaktır.

50.000 TL-100.000 TL aralığında kullandırılacak söz konusu kredi için Borsamızın tercih ettiği üst limit 100.000 TL’dir. Krediye ihtiyaç duyan üyelerimiz Borsamızdan faaliyet belgesi alarak ilimizdeki Denizbank şubelerine müracaat ederek bu krediden faydalanabilirler.” dedi.

ÖDEMELER 2021 'DE

Kredinin 2020’de ana para ve faiz ödemesinin bulunmadığını, geri ödemelerin 2021 yılında 12 eşit taksitle yapılacağını ifade edilen Başkan Zeydan "2020 Nefes kredisinin yıllık faizi % 7.5 oranında olacak, üyelerimiz de 50 bin ila 100 bin TL arasında kredi kullanabilecekler." dedi.

Başkan Zeydan, Nefes Kredisi’nin devreye konmasında büyük emeği bulunan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na minnettar olduklarını belirterek, Denizbank ailesine de bu zor günlerde üyelerimizin yanında olduğu için teşekkür etti.                                           

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.