Eskişehir Sanayi Odası, üyelerine 'nefes' aldıracak

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), üyelerine katkı sağlamak için Nefes Kredisi kapsamında 19 milyon TL’lik bir kaynağı üyelerinin kullanımına sundu. ESO öz kaynaklarından yaklaşık 3 Milyon TL’lik bir katkı sunarken, Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nden alınan destekle rakam 19 milyon TL’ye ulaştı.

Eskişehir Sanayi Odası, üyelerine 'nefes' aldıracak
20 Eylül 2018 Perşembe 16:16

ESO’dan yapılan açıklamada üyelerin yaşadıkları finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak için önemli bir kaynağın Eskişehir sanayisine kazandırıldığı ifade edildi.

KOBİ Destek (Nefes) Kredisi için gereken detaylarında bildirildiği açıklamada, kredi üst limitinin 200 bin TL olduğu ve kredilerin 6 ay ödemesiz, 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplam 18 ay vadeli olacağı belirtildi. Yine kredinin brüt faiz oranın aylık yüzde 1,85 olduğu ve Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, Yapı ve Kredi bankalarından kredinin kullanılabileceği açıklandı. 

Kredi kullanımı için ESO üyeleri Odadan alacakları “TOBB Nefes Kredisine Başvuru İçin Faaliyet Belgesi"ni ilgili bankalara vermesi yeterli olacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.