Eskişehir Sanayi Odası seçimleri öncesi başkan adayları konuştu

Eskişehir Sanayi Odası seçimleri öncesi mevcut başkan ve başkan adayları açıklamalarda bulundu.

Eskişehir Sanayi Odası seçimleri öncesi başkan adayları konuştu
04 Nisan 2018 Çarşamba 10:02

Eskişehir Sanayi Odası seçimleri bugün gerçekleşiyor. Nadir Küpeli ve Celalettin Kesikbaş’ın başkan adayı olarak yarışacağı seçimlerde 16 meslek komitesinden 32 meclis üyesi belirlenecek.

Seçimler öncesi mevcut başkan ve başkan adayları açıklamalarda bulundu.

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, 30 yıl başkanlık görevini yürüttüğünü ve bundan sonrası için iki adaya da başarılar diledi. Özaydemir, “Bundan sonra projeler kazansın. Eskişehir kazansın. Kardeşlik içinde, kavga çıkmadan bir seçim geçirilmesini diliyorum. Her iki adayla da görüştüm kardeşçe bir yarış olmasını söyledim. Seçmenlerimizin kendi iradesini kullanacağına eminim” dedi.

Eskişehirli sanayicilere güvendiklerini söyleyen ESO Başkan Adayı Nadir Küpeli, “Sanayicinin iradesine güveniyorum. Biz sözlerimizi söyledik. Bundan sonrası sanayicide. Yoğun bir süreç oldu. Biz başkalarından güç almadık. Sadece  sanayicinin gücüne güveniyoruz. Dışarıdan çok fazla oldu bu seçimlere. Bunun farkındayız. Bir tek şeye inandık. O da aklı selim sanayicilerimiz. En doğru kararı verecekler.” dedi.

Eskişehir’e yeni bir vizyon getirmek istediklerini söyleyen Başkan Adayı Celalettin Kesikbaş ise, “Eskişehir sanayisi için son şans. Yeni bir vizyon için buradayız. Eskişehir sanayisi hak ettiği yere gelecek. Bunun mücadelesini veriyoruz. Eskişehir kazansın. Sanayi büyüsün. Sanayicinin temel ihtiyaçları çok fazla. Eskişehir en büyük problemlerinden bir tanesi ara eleman ve istihdam. Bunun için çok ciddi projeler hazırladık. Geleceğin Eskişehir’ini ve sanayisini kurgulandırıyoruz. Bunun için ekip olarak hazırız. Bizler üreten bir kent olmak istiyoruz. Bize teveccüh gösterip oylarını versinler. Kadro ve ekip olarak onların yüz akları olacağız. İnşallah sonunda kazanan Eskişehir olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.