Eskişehir Sanayi Odası, iş ve işçi arayanlar için irtibat ofisi açıyor

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), sanayicinin artan çalışan ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Eskişehir Sanayi Odası, iş ve işçi  arayanlar için irtibat ofisi açıyor
24 Haziran 2023 Cumartesi 15:53

Eskişehir Sanayi Odası, iş ve işçi bulma alanında aracılık hizmeti sunmak amacıyla kent merkezinde irtibat ofisi açıyor. Oda tarafından üyelerine yapılan duyuruda, “Çeşitli alanlarda insan kaynağına ihtiyaç duyan firmalarımızla yine bu firmalar bünyesinde çalışmak isteyenleri bir araya getirmeyi ve işsizlik problemine çözüm bulmayı amaçladığımız Eskişehir Sanayi Odası İrtibat Ofisi’ni hayata geçiriyoruz. İş ve işçi bulma alanında aracılık etme hizmeti sağlanması amacıyla kurulan ve ilimiz şehir merkezinde Deliklitaş Mahallesi Sıcak Sular Sokak No:8/2 (ESKİ Binası 2. Kat) adresinde bulanan ESO İrtibat Ofisimiz, hem üyelerimizin personel ihtiyacını karşılamayı hem de iş arayanlara yardımcı olmayı hedefleyen bir buluşturma noktasıdır. Personel ihtiyacı bulunan firmalarımız; firmalarına ait iş başvuru formlarını ESO İrtibat Ofisimize iletmeleri halinde, iş arayanlar tarafından doldurulan formlar/başvurular, ESO İrtibat Ofisimiz aracılığıyla üye firmalarımıza ulaştırılacak, isteyen firmalarımız uygun gördükleri adaylarla iş görüşmelerini ESO İrtibat Ofisimizde yapabilecektir” denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.