ESKİŞEHİR-RUSYA TİCARİ İLİŞKİ GELİŞECEK

Vali Özdemir Çakacak ve Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, düzenlenen toplantıda Eskişehirli sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi.

ESKİŞEHİR-RUSYA TİCARİ İLİŞKİ GELİŞECEK
26 Şubat 2019 Salı 11:20

Tasigo Otel’de gerçekleştirilen toplantıya; Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Rusya Federasyonu Ticaret Ateşesi Aydar Gashugullin, sanayici ve işadamları katıldı.

Türkiye ile Rusya Federasyonu arasındaki ikili ilişkilerin daha çok gelişmesinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Vali Çakacak, heyetin Eskişehir’de gerçekleştireceği temaslar neticesinde edinecekleri bilgilerin iki ülke ilişkilerine katkıda bulunmasını arzu etti.

Vali Çakacak, Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Yerhov’u ve beraberindeki heyeti Eskişehir’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, iki ülke arasındaki ticari dostluğun gelişmesi için her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Toplantıda, Türkiye-Rusya ve Eskişehir arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi ve olası işbirlikleri konuları ele alındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.