ESKİŞEHİR OSB ENERJİ TEŞVİKİ ALMAYI HAK KAZANDI

Eskişehir Sanayi Odası Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) tarafından yapılan ve yüzlerce fabrikaya ve KOBİ OSB bölgesindeki işletmelere arıtma hizmeti sunan EOSB Atıksu Arıtma Tesisi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından enerji teşviki almayı hak kazandı. Bu kapsamda arıtma tesisine 584 bin TL’nin üstünde kaynak sağlandı.

ESKİŞEHİR OSB ENERJİ TEŞVİKİ ALMAYI HAK KAZANDI
26 Aralık 2017 Salı 12:51

Konu hakkında bilgi veren EOSB Başkanı Nadir Küpeli, “Çevreci bir anlayış ile hayata geçirilen ve bunun sürdürülebilirliği için çalışan OSB’mizin arıtma tesisi, önemli bir teşvikten faydalanacak. Bu kapsamda yeni teşviklerden faydalanmak için çevreci yatırımlarımız devam edecek” dedi.
Teşvikin enerji alanında verildiğinin açıklayan Küpeli, “Verimliliği yüksek, tasarruf sağlayan ve çevrenin korunması alanında hayata geçirdiğimiz projelerimiz karşılığını buluyor. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan teşvik aldık. En çevreci OSB ödülü bulunan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ve Atıksu Arıtma Tesisi,  kimyasal, biyolojik ve ileri arıtma üniteleriyle her yıl planlanan yatırımlarını gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.