ESKİŞEHİR MELEK YATIRIMCILARIN MERKEZİ OLACAK

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, çalışmaların tüm hızıyla devam ediyor. Genç ve dinamik ekibiyle yeni nesil projelerini üyeleriyle buluşturuyor. Son dönemin en popüler yatırım araçlarından birisi olan melek yatırımcılar için Eskişehir'in önemli bir merkez olabileceğini söyledi.

ESKİŞEHİR MELEK YATIRIMCILARIN MERKEZİ OLACAK
21 Kasım 2017 Salı 12:52

"Melek Yatırımcı" olarak tanımlanan yatırımcıların Eskişehir'e çekilerek Eskişehirli girişimcilerle buluşturularak önemli bir finansal kaynağa ulaşabileceğini söyleyen Sezer, "Bizim dönemimizde Ticaret Odası, bu işin ön ayaklığını yaparak yatırımcıları kentimize çekerek, şehrimizin ticaretini büyütecek bir başka adımı daha atacaktır" dedi.

DÜNYADA ÖRNEKLERİ ÇOK FAZLA

Konuya dair açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Sezer, melek yatırımcı olarak tabir edilen yatırımcıların Avrupa başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinde bulundukları yere büyük katkılar sunduğunu söyledi. Benzer uygulamaların Eskişehir'de de yapılabileceğini söyleyen Sezer, "Yatırımcıları, (Melek yatırımcılar) Eskişehirli girişimciler ve projeleri ile  buluşturarak şehrimize katma değer ve finansal kaynak sağlayacağız. Kentimize yatırımcı çekmek adına bu tür girişimleri Ticaret Odası olarak mutlaka yapacağız" dedi.

ESKİŞEHİR EN UYGUN KENT

Sezer, konuya dair açıklamalarına şöyle devam etti, "Ticaret Odası yönetimine seçildiğimiz takdirde var olan 2 üniversitemizle, genç ve dinamik  nüfusuyla, sosyal ve kültürel yapısı ayrıca ticarete olan ilgisiyle farklılığını hissettiren şehrimizde girişimciliğin önünü açacağız. Bu sayede yatırımcılara yeni iş ve kazanç imkanları oluşturarak Eskişehir teknik sanayi sitelerinde bulunan bir çok girişimcilerimizi bu proje ile buluşturarak şehrimize gelir sağlayacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.