ESKİŞEHİR'İN SANAYİ GELECEĞİ KONUŞULACAK

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Genaral Electric (GE) ve Eskişehir Sanayi Odası (ESO), Eskişehir sanayisinde gelişen sektörleri değerlendirecek.

ESKİŞEHİR'İN SANAYİ GELECEĞİ KONUŞULACAK
26 Mart 2017 Pazar 13:22

ESO tarafından düzenlenecek olan ve GE’nin Yönetim Kurulu Başkanı-Genel Müdürü Canan M. Özsoyun katılacağı konferansta GEnin sanayi vizyonu, Eskişehir yatırımları ile Eskişehir’deki havacılık, raylı sistemler ve son dönemde gelişmesi beklenen rüzgâr türbinleri endüstrisi konuşulacak. Konferans 27 Mart Pazartesi günü saat 14.00da Tasigo Otelde (eski Rixos) gerçekleştirilecek. ESO Başkanı Savaş M. Özaydemir in açılış konuşmasıyla başlayacak konferansta ayrıca Eskişehir Havacılık Kümesinin çalışmaları ile TEI’nin yatırımları, yeni projeler ve işbirliği imkânları TEI Genel Müdürü Mahmut F. Akşit tarafından açıklanacak. Eskişehir Raylı Sistemler Kümesinin çalışmaları, Eskişehir’deki yeni projeler ve işbirliği imkanları kümenin Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Işık tarafından açıklanacak. Ayrıca GE’nin dijital sanayi vizyonu, havacılık, raylı sistemler ve enerji endüstrisine yansımaları ile GE Türkiye İnovasyon Merkezi çalışmaları, işbirliği fırsatları GE Türkiye İnovasyon Direktörü Ussal Şahbaz tarafından anlatılacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.