ESKİŞEHİR HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, seçim çalışmalarını yoğun bir ziyaret trafiği içerisinde sürdürüyor. Şehrin her kesimine giden ve fikir alışverişinde bulunan Sezer, Yeminli Mali Müşavirler ile bir araya geldi.

ESKİŞEHİR HAK ETTİĞİ YERE GELECEK
03 Ekim 2017 Salı 11:10

Yeminli Mali Müşavirler Yönetimi tarafından son derece sıcak bir ortamda karşılanan Başkan Adayı Sezer, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Oda binasında gerçekleşen ziyarette, Oda Başkan Yardımcısı Halil Cabar’a çalışmalarını anlatan Sezer, amacının şehir ekonomisini “Hep Birlikte” yönetmek olduğunu söyledi.


ESKİŞEHİR GERİYE GİDİYOR


Yapılan görüşmede, kent ekonomisine dair rakamsal veriler sunan Sezer, ortada duran verilerin şehir adına oldukça üzüntü verici olduğunu kaydetti. Yakın geçmişte Eskişehir’in, Türkiye ekonomisinde söz sahibi bir konumdayken günümüzde liste sonlarında yer aldığını hatırlatan Sezer, “Bu yetmiyormuş gibi hala geriye gidiş devam ediyor. Bunun önlemini bir an önce almalıyız” dedi.


Başkan Adayı Sezer, Yeminli Mali Müşavirlerin şehir ekonomilerindeki değerine de atfederek, “Yaşadığımız kavramları rakamsal boyutta bizlere sunan ve ticari yaşamımızı kolaylaştıran Yeminli Mali Müşavirlerimiz ile bir arada olmaktan son derece mutluyum. Göreve geldiğimizde kendilerinden sıkça faydalanacağız. Şehrimizin ekonomisine “Hep Birlikte” yön vereceğiz” diye konuştu.


Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete, Oda Başkan Yardımcısı Halil Cabar ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Arif Oruç Sezlev, Soner Karagöz, Prof. Dr. Tuğrul Tüfekçioğlu, ve Bilal Yücel’de katıldı. Ziyaretin sonunda Başkan Adayı Sezer, oda yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

SEZER, KIRKALILARA MİSAFİR OLDU

Eskişehir’deki Hemşeri Derneklerine olan ziyaretlerini sürdüren Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Kırkalı hemşerileri ile de bir araya geldi. Kalabalık bir heyetin karşıladığı Sezer, Kırkalılara çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Dernek Başkanı Uğur Tepe tarafından karşılanan Ayhan Sezer, Kırkalılar Derneğinde büyük bir kalabalık tarafından kabul edildi. Son derece sıcak ve samimi bir atmosferde Kırkalılara konuk olan Başkan Adayı Sezer, seçimler ile iş başına geldiğinde yapacaklarına dair bilgiler paylaştı.

SORUNLARINI ANLATTILAR

Kırkalıların sorunlarını can kulağı ile dinleyen ve notlar alan Bakan Adayı Sezer, göreve gelmesi durumunda kendisine iletilen sıkıntıların takipçisi olacağını dile getirdi. Amaçlarının ortak düşüncede buluşmak olduğunu belirten Sezer, “Sizlerin sorunları bu şehrin sorunudur. Biz, tüm çözüm bekleyen sıkıntılara bu gözle bakıyoruz. Bu nedenle “Hep Birlikte” sloganı ile yola çıktık. İş başına geldiğimizde tüm çözümleri hep birlikte hayata geçireceğiz.” Şeklinde konuştu.
Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ve sohbet ile son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.