ESKİŞEHİR EKONOMİSİNİ DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ

ETO Başkanı Metin Güler, oda seçimlerinde görev alan ekibi ve aileleriyle bir araya gelerek, projelerini anlattı.

ESKİŞEHİR EKONOMİSİNİ DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ
16 Ekim 2017 Pazartesi 15:05

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, oda seçimlerinde çalışma grubunda birlikte çalıştığı yol arkadaşları ve aileleri ile  bir araya geldi. 

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıda konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, iyi bir ekip olmanın ailede başladığını belirterek, toplantıya katılan seçim grubunun ailelerine teşekkür etti.

Seçim sürecinde görev alan tüccar ve sanayicilerin çalışma temposu dolayısıyla ailelerine daha az vakit ayrıdığını belirten Güler, ailelerin bu zaman zarfında çok büyük fedakarlık gösterdiğini kaydederek, kendi ailesi olmak üzere tüm seçim ekibinin ailelerine gösterdikleri anlayış için teşekkür etti. Ekibinin oda seçimleri hiç ertelenmemiş gibi çalışmaya devam ettiğini kaydeden Güler, Eskişehir ekonomisini daha ileri taşımak için aynı azim ve kararlılıkla gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Eskişehirli tüccar, sanayici, esnafa daha çok kazandıracak bir vizyon ile yola devam edeceklerini belirten Güler, tüm üyeleri kucaklayan projeleri hayata geçireceklerinin altını çizdi. Eskişehir Ticaret Odası başkanı olarak bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadığını kaydeden Güler, şehir ekonomisine 600 milyon lira katkı sağlayacak olan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin 2018 yılında hizmete sunulacağını ve odanın gelecek 50 yıllık ihtiyaçlarına cevap verecek hizmet binasının inşaat çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi.

Üyelerin hizmete girecek ETOKART ile artık daha avantajlı olacağını belirten Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, E-Oda projesi, Hasta Nakil Ambulansı ve Yaşam Merkezi ile tüm üyelere ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.