ESİAD yönetiminde görev değişimi

Eskişehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nde (ESİAD), genel kurul toplantısı sonrası yeni yönetim kurulu belirlendi.

ESİAD yönetiminde görev değişimi
28 Mart 2021 Pazar 13:49

Eskişehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nde (ESİAD), genel kurul toplantısı sonrası yeni yönetim kurulu belirlendi. ESİAD Başkanlığını yürütmekte olan Aydın Bandırma görevi Kenan Işık’a devretti.  Işık, toplantıda yaptığı konuşmasında, yaklaşık 35 yıldır ESİAD olarak iş dünyasının ve toplumun sorunlarına çok sesli, tarafsız ve yapıcı bir bakış açısıyla sahip çıkmaya, şehrin tüm paydaşları ile birlikte ihtiyaç duyulan konularda yapıcı çözüm öneriyle ekonomik ve sosyal politikaların oluşturulmasına katkı sağladıklarını ifade etti.

“Özellikle, ekonominin bölgesel ve sektörel perspektiflerini kamuoyu ve karar mercilerine aktararak şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisi için çalışmayı sürdüreceğiz” diyen Işık, “ESİAD bu yeni dönemde, küresel etkileri dikkate alarak, Eskişehir’in tüm sektörleri, kurum ve kuruluşları ve şehrin bileşenleri ile birlikte uluslararası entegrasyona ve rekabet gücünün artırılmasına yardımcı olmak için çalışacaktır” dedi.

Işık, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Eskişehir’in sahip olduğu birikim ve kabiliyetler ile tarihsel geçmişinden gelen gücü unutmadan özellikle sanayi ve hizmet sektörleri ile şehrin dinamiklerini göz önüne alarak küresel hedefler ile yol haritasını güncellemesi gerektiğinin kaçınılmaz bir sorumluluk olduğunun önemine dikkat çekmek isterim. Yeni dönemde ESİAD olarak daha gençleşen ve güçlenen yapımız ile birlik ve beraberlik içinde, sonuca odaklı bir anlayışla değer üreten, şehrin bağımsız bir sivil toplum kuruluşu olmaya devam edeceğiz.”

ESİAD’ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Kenan Işık, Arda Sürmeli, Hüseyin Akdeniz, Elif İbek, Varol Sönmez, Kamil Emeksiz, Mehmet Hanefi Şahbaz, Emirhan Çokaygil, Kerem Toparlar, Duygu Canseven, Yasemin Okçu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.