ERDOĞAN TEKGÖZ’DEN TÜMSİAD’A 'TAM DESTEK' TEŞEKKÜRÜ

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, en başından beri kendisine tam destek veren TÜMSİAD’ın yönetici ve üyeleriyle kahvaltıda buluştu. İşadamlarına adaylık sürecini ve seçim sonrası planlarını anlatan Tekgöz, destekleri nedeniyle her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

ERDOĞAN TEKGÖZ’DEN TÜMSİAD’A  'TAM DESTEK' TEŞEKKÜRÜ
02 Kasım 2017 Perşembe 14:54

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, kendisine adaylık sürecinde büyük destek veren Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Başkanı Ali Engiz ile yönetim kurulu ve üyelerini, Dünya Köfte’de kahvaltıda ağırladı. Keyifli bir ortamda yapılan kahvaltının ardından Eskişehirli işadamlarına hitap eden Erdoğan Tekgöz, adaylık sürecini, neden aday olduğunu, kısa sürede ne kadar büyük bir yol kat edildiğini anlattı, seçim sürecindeki çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Tekgöz, “Seçim ertelendiği için rehavete kapılmayacağız, her üyemize ulaşmaya gayret göstereceğiz, bunu için de çok çalışacağız ve durmayacağız” dedi. Erdoğan Tekgöz; dik ve doğru bir duruş sergileyen, kendilerine tam destek olan TÜMSİAD Başkanı Ali Engiz’e, yönetimine ve üyelere ayrı ayrı teşekkür de ederek, “Yanımızda, bizimle birlikte hareket etmeniz bize çok şey kattı” şeklinde konuştu.

“Doğrusunu Yapmak İçin Yola Çıktık, Yapılan İşlerde Yanlışlıklar Var”

Konuşmasında sık sık Eskişehir Ticaret Odası’nı daha iyi yönetme, daha güzel işler yapma hedefiyle yola çıktıklarını vurgulayan Tekgöz, “Burada doğru olan neydi; odayı daha iyi yönetebilmek. Ticaret Odası iyi ve doğru yönetilemiyor. Üyelerin büyük bölümü sıkıntılı ve sıkıntıların ne olduğu belli. Yönetime, komitelere ulaşamamak, hizmet alamamak… Ortada üretimsizlik var, yapılan işlerde yanlışlar var. Biz bunları görerek yola çıktık. Yanlış gidişata dur demek, doğrusunu yapmak için yola çıktık. Bu bir hizmet yarışıdır. Kimsenin karşısında değiliz. Biz daha iyi yapacağımızı iddia ederek yola çıktık, bu süreçte de bunu herkes çok iyi gördü” dedi.

“Stratejimizi Seçim Sonrasındaki Hizmetlerimizi, Çalışmalarımızı Düşünerek Yapıyoruz”

Kendisinin ve ekibinin sadece seçim almak üzerine bir strateji geliştirmediğinin altını çizen ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, şöyle devam etti:

    “Seçimden sonra odayı nasıl daha iyi yönetebiliriz, neyi daha iyi yaparız, üyelerimize nasıl daha yararlı olabiliriz düşüncesi ile bunlar için strateji geliştirdik. Seçildikten sonra bize kim daha fazla değer katabilir, kimlerle daha iyi yol alabiliriz diye daha donanımlı bir ekip kurmak üzerine yoğunlaştık. Bu konuda seçici ve hassas davranıyoruz. Bugüne kadarki çalışmalarımızda çok ciddi yol aldık. Amacımız hata yapmadan yolumuza devam etmek. Herkese, her kesime dokunmaya, neden değişime ihtiyaç duyulduğunu anlatmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar uğradığımız her noktadan, kucaklaştığımız her insandan çok güzel dönüşler aldık. Bizi görmekten, adaylığımızdan çok memnun oldular. Şimdiye kadar unutuldukları için hatırlanmış olmak mutlu etti insanımızı…” TÜMSİAD üyeleriyle yapılan toplantıda çeşitli konularda fikir alışverişinde de bulunuldu. İşadamlarının başarı ve destek mesajlarını alan Erdoğan Tekgöz, önümüzdeki günlerde daha geniş katılımla bir toplantı daha organize edeceklerini bildirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.