ERDOĞAN TEKGÖZ, TEMASLARINA SİVRİHİSAR’DA DEVAM ETTİ

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün ilçe ziyaretleri sürüyor. Ekibiyle birlikte bu defa Sivrihisar’a giden, uğradığı her noktada ilgi ve sevgiyle karşılanan Tekgöz, yüksek enerjisi ve neşesiyle gönüllerde taht kurdu.

ERDOĞAN TEKGÖZ, TEMASLARINA SİVRİHİSAR’DA DEVAM ETTİ
12 Ekim 2017 Perşembe 11:55

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, tüm üyeleri ziyaret etmeye gayret gösteriyor. Haftalardır ilçeleri karış karış gezen Tekgöz ve Değişim Seninle Başlar Ekibi’nin yolu bu kez Sivrihisar’a düştü. İlk ziyaretine Sivrihisar Belediyesi ile   başlayan Tekgöz ve beraberindekiler burada Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü tarafından son derece sıcak bir şekilde karşılandı. Sivrihisar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Naci Şakar’ın da eşlik ettiği ziyarette belediyenin çalışmaları ve bölgenin turizm potansiyeli hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Turist Gelsin, Geldiğinde Kalsın ve Harcasın

Belediye Başkanı Yüzügüllü, Nasrettin Hoca gibi önemli Türk büyüklerinin  Sivrihisar’dan çıktığını, her biri tarihi eser niteliğindeki Ulu Camii, Ermeni Kilisesi, Saat Kulesi ve Alemşah Kümbeti’nin Sivrihisar’da bulunduğunu anımsattı. Bu önemli değerleri sadece Sivrihisar’ın değil tüm Eskişehir’in benimsemesi gerektiğinin altını çizen Başkan Yüzügüllü, kentin turizm gelirinin artması için Sivrihisar’ın bu yönünün değerlendirilmesinin şart olduğunu bildirdi. Kente gelen turistin merkez dışındaki ilçelere de yönlendirilmesinin, günübirlik turist sorununu ortadan kaldıracağını vurgulayan Hamid Yüzügüllü, “Bu sayede hem esnafımız hem şehrimiz kazanacak” dedi. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz de turizmin gelişimine dönük hazırladıkları projenin tam da bunu hedeflediğini bildirdi. Tekgöz, “Projemiz, gelen turistin daha fazla kalması, kaldığı süre içinde bölgedeki tüm tarihi yerleri gezmesi, gezdikçe para harcamasını hedefliyor” dedi.

Ne Varsa Yapmaya Hazırız

ETO Başkan Adayı Tekgöz ve beraberindekiler belediyenin ardından esnafları ziyaret etti. Sivrihisarlı esnaflardan Özgeneci Sigorta’nın sahibi Ömer Özgeneci’nin eşlik ettiği heyet, Eskişehir’in bu en büyük ilçesinde çok sayıda işyerine uğradı. Gerek geçmişte iş yaptığı esnaflar, gerekse ETO’nun diğer üyeleri tarafından çok samimi bir şekilde karşılanan Erdoğan Tekgöz, herkesle kucaklaştı, başarı dileklerine teşekkürle karşılık verdi. Tekgöz’e adaylık sürecinde ve seçimde tam destek vereceklerini bildiren Sivrihisarlı esnaflar, “Destek dışında ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

İlk Fırsatta Tekrar Geleceğim

Sivrihisar ziyaretinde esnasında tarihi Işık Matbaası’na da uğrayan Erdoğan Tekgöz, burada işletme sahibi Ahmet Bican Atmaca ve yeğeni Oğuz Ekici tarafından ağırlandı. 1850’lerden kalma tarihi eser niteliğindeki baskı makinesini yakından inceleyen ekip, burada hazırlanıp basılan ve ilçede iki haftada bir yayımlanan Sivrihisar’ın Sesi adlı gazetenin ilk sayılarını da inceledi. Sivrihisar’da çok yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirmelerine rağmen birçok firma ve kooperatife uğrayamayan Erdoğan Tekgöz, ilk fırsatta tekrar geleceğini ifade etti. Erdoğan Tekgöz ve beraberindekiler bölgede yorucu ama bir o kadar da keyifli ve neşeli bir gün geçirdi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.