ERDOĞAN TEKGÖZ HAL ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali Esnafı, Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ü bağrına bastı. Tekgöz’le kahvaltıda bir araya gelen hal esnafı, hizmet alamamaktan, yalnız bırakılmaktan yakındı.

ERDOĞAN TEKGÖZ HAL ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ
27 Eylül 2017 Çarşamba 11:41

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Eskişehir Toptancı Hali’nde, esnaflardan yakın ilgi gördü.

Esnafları tek tek dolaşarak hatırlarını soran, ‘hayırlı işler’ dileğinde bulunan Tekgöz, daha sonra onlarla beraber hal içinde kahvaltı yaptı. İşletme sahipleri ve çalışanlarından oluşan kalabalık bir grubun katıldığı kahvaltıda hal esnafına adeta bir dokunuldu, bin ah işitildi. Eskişehir Toptancı Hali Esnafı olarak yalnız bırakıldıklarını, sorunlarına çare aranmadığını ifade eden vatandaşlar, şunları söyledi:

Aidat Ödüyoruz Ama Sıfır Hizmet Alıyoruz

“Bizler Eskişehir Ticaret Odası Üyeleri olarak aidatlarımızı zamanında ödeyen ancak ETO’dan hizmet alamayan insanlarız. Burada çatılarımız yandı, soğukta-karda mal sattık; ETO’dan bir Allah’ın kulu gelip de ‘ne yapıyorsunuz, ne iş yapıyorsunuz, bir derdiniz var mı’ diye sormadı. Büyükşehir Belediyesi ile bir yığın sorun yaşıyoruz, bu sorunların çözümü noktasında bağlı bulunduğumuz Ticaret Odası kılını kıpırdatmıyor. Hizmet alanı içinde atıl bölge olarak kaldık, sıfır hizmet alıyoruz” dedi. ETO’da meclis üyesi olarak görev yapan esnaflar da oda yönetiminin haldeki sorunlara ilgisiz kaldığını, odada değişimin şart olduğunu ifade etti.

Bugünkü Yönetimden Çözüm Beklemek Hayal

Sorunları tek tek dinleyen Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ise ETO’da değişime duyulan ihtiyacın ne denli büyük olduğunu, her ziyaretinde daha fazla hissettiğini söyledi. Neredeyse tüm sektörlerde çözüm bekleyen önemli sorunlar olduğunun altını çizen Tekgöz, bu sorunların aşılması konusunda esnafın, tüccarın, işadamının yalnız bırakıldığını vurguladı. Erdoğan Tekgöz, “Üyelerden tamamen kopuk bir ETO Yönetimi’nden, bu sorunları tespit edip çözüme kavuşturmasını beklemek hayal olurdu zaten” dedi. Tekgöz, kendisini adeta bağırlarına basan Büyükşehir Toptancı Hali Esnafı’na, “Bizlere duyduğunuz güven ve desteğinizi boşa çıkarmayacağız, Allah’ın izniyle sizlere mahcup olmayacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.