ERDOĞAN TEKGÖZ, ALPU ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün Alpu ve Bozan ziyaretleri renkli ve sımsıcak görüntülere sahne oldu. Bölge esnafı ve vatandaşlar Tekgöz’ü, “Değişim seninle başlar başkan” diyerek karşıladı.

ERDOĞAN TEKGÖZ, ALPU ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ
08 Ekim 2017 Pazar 10:38

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün ilçelerdeki temasları sürüyor. Tekgöz ve ekibinin yolu bu kez Alpu ve Bozan’a düştü. Görüşmelere Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek başlayan Tekgöz, burada hem Başkan Demirtaş, hem de ekibi tarafından en güzel şekilde ağırlandı. Belediyenin hizmetleri, projeleri ve bölge ticaretine ilişkin bilgi veren Başkan Demirtaş, adaylık yarışında Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’e başarı dileğinde bulundu. Alpu’da faaliyet gösteren Arslanlar Ticaret’in sahibi Recep Arslanlar ile Bozan’da faaliyet gösteren Yıldızel Ticaret’in sahibi Selahattin Yıldızel’in de eşlik ettiği Erdoğan Tekgöz ve ekibi, belediye ziyaretinin ardından Bozan Mahallesi’ne geçti.

Hizmet Yok, Yalnız Bırakıldık

Tekgöz ve beraberindekilerin Bozan ziyareti de son derece samimi, sıcak ve renkli görüntülere sahne oldu. Bölgedeki işyerlerine tek tek uğrayan, sahiplerine ve çalışanlarına ‘hayırlı işler’ dileğinde bulunan Erdoğan Tekgöz, mahalle sakinlerinden yakın ilgi gördü. Tekgöz’ü görerek yanına gelen esnaflar ve vatandaşlar içtenlikle desteklerini dile getirdi. Esnaflar sorunlarını da anlattı; Ticaret Odası’ndan hizmet alamamaktan, yalnız bırakılmaktan yakındı. Başkan Adayı Tekgöz ise sadece belli bir zümreyi değil tüm üyeleri kucaklayan bir hizmet anlayışına sahip olacaklarını, ETO’nun hizmet ağını genişleteceklerini vurguladı.

Değişim Seninle Başlar Başkan

“Değişim Seninle Başlar” ekibinin bir sonraki durağı ise Alpu’daki işletmeler oldu. Mahallenin ileri gelenlerinden Recep Arslanlar’ın eşlik ettiği Tekgöz ve ekibi burada da içten bir ilgiyle karşılandı. Bazı esnaf ve vatandaşların, “Değişim seninle başlar başkan” diyerek kucaklaştığı Erdoğan Tekgöz, gördüğü bu samimiyet karşısında çok mutlu oldu, duygulandı. Tekgöz ve ekibinin ziyaretini duyunca işlerini bırakarak yanına gelen Alpulular, başarı dileklerini ve desteklerini iletti. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Alpu Meydanı’ndaki bir kahvehanede verdiği mola esnasında ilçe bulunmayan üyeleri de telefonla arayarak görüştü. Bu üyelere en kısa zamanda yeniden Alpu’ya geleceğini söyleyen Tekgöz, kendilerini de seçim irtibat ofisine davet etti. İlçenin tanınan ve sevilen simalarından Mehmet Ali Ilhan’ın da katıldığı ziyaretler, ETO’da değişim dilekleriyle sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.