Emel Pırlanta İhracat Devi

1989 senesinde Pırlanta ticareti yolculuğuna adım atan Emel Pırlanta; üretim merkezi olan Kapalı çarşıdan sonra Bağdat Caddesi, Viaport Alışveriş Merkezi, Katar doha gibi birçok elit merkez ve semtte de hızla mağazalar zincirlerine sahip olarak pırlanta üretimi konusunda ülkemizde yer alan saygın pırlanta/kuyum mağazaları ile aynı platformlarda anılmaya başladı.

Emel Pırlanta İhracat Devi
31 Temmuz 2018 Salı 12:10

Emel Pırlanta Emel Pırlanta’nın fiyatlarının birçok firmaya göre uygun etiketlerde satış sağlayabiliyor olmasınınyegane sebebiyse, Emel Pırlanta’nın Pırlanta, elmas, zümrüt, yakut, safir vb. taşlar ve altın hammaddesini yurtdışından bizzat ithal ederek Kapalıçarşı da ki atölyelerinde bireysel olarak işliyor olmasıdır. Kendi imalatını yapan dev firma bu sayede toptan fiyatına perakende sistemiyle çalışabilmektedir. Ürünlerinin büyük bir kısmını; Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Umman, Kazakistan, Azerbaycan gibi ülkelere ihraç eden Emel Pırlanta, günümüzde Türkiye’nin önemli ihracatçı firmalarından birine dönüşmüş durumda. Aynı zamanda tüm bu ürünler 2 yıl garantilidir ve orijinal pırlanta sertifikasıyla birlikte satışa sunulmaktadır. emel pırlanta kampanya

Ülkemizin first class online alışveriş sitelerinden; markafoni.com, markavip.com, suqar.com, n11.com, bidebunu.com, 1v1y.com, gittigidiyor.com gibi platformlarında da ürünlerini satışa sunan Emel Pırlanta, büyük ve güvenli bir alış veriş ağı sistemiyle de mücevher severleri ürünleriyle kolayca buluşturmaktadır. Her yıl çeşitli periyodlarda kampanyalar düzenleyerek; Hürriyet, Milliyet, Sabah, Vatan gibi ulusal gazetelerde indirim broşürleriyle ürünlerinden tüm kamuoyunu haberdar eden Emel Pırlanta, güncel ürünleri ve her bütçeye uygun fiyatlarıyla toplumun her kesimine kolay hizmet avantajı sunmaktadır. Bu yüzden Türk kuyum sektöründe hammadde kaynağı olan ve ülkemizin dev ihracat kaynaklarından olan güvenilir Emel Pırlanta çatısı altında dilediğiniz, ihtiyaç duyduğunuz mücevher ihtiyaçlarınızı gerek Emel Pırlanta mağazalarından, gerekse de online mağazalarından kolayca ve uygun fiyatlar çerçevesinde satın alabilirsiniz. Mağaza ve atölye personelinin özenle seçtiği hammadde kaynakları ve özenle tasarlanan ürünler yüksek emek sarf edilerek değerli ustaların elinden çıkmaktadır. Dilerseniz siz de tüm dünya mücevher trendlerini takip ederek uluslararası kuyum firmalarıyla yarışan innovatif ürünlerine oldukça uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.