EKMEĞE YAPILAN ZAM SONRASI AÇIKLAMA GELDİ

Eskişehir'de 200 gram ekmeğe yüzde 25 zam geldi ve 1 lira olan ekmeğin 1 lira 25 kuruştan satılmasına karar verildi. Zamma ilişkin İç Anadolu Fırın İşverenleri Sendikası Başkanı M. Kazım Mülazımoğlu bir açıklama yaptı.

EKMEĞE YAPILAN ZAM SONRASI AÇIKLAMA GELDİ
31 Mayıs 2019 Cuma 12:13

Eskişehir'de 200 gram ekmeğe yüzde 25 zam geldi ve 1 lira olan ekmeğin 1 lira 25 kuruştan satılmasına karar verildi. Zamma ilişkin İç Anadolu Fırın İşverenleri Sendikası Başkanı M. Kazım Mülazımoğlu bir açıklama yaptı. 'Bizi mazur görün' diyen Mülazımoğlu, “Eskişehir’de 200 gramı 1 TL olan ekmeğin fiyatı 1 lira 25 kuruş  olmuştu. İnanın yapılan bu değişiklik çok geç kalınmış bir uygulamadır. Eskişehir fırıncı esnafının hammaddelerine yüzde 50 ile yüzde 100 zam yapılmıştır. Biz fırıncı esnafı olarak bu zamları ekmeğe yüzde 25 yansıtmaya çalıştık. Bizi mazur görmenizi diliyor ve takdiri siz değerli Eskişehir halkına bırakıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.