E-Ticarette Güven Damgası Sarar’a verildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Türkiye’de yalnızca 12 firmaya verilen Güven Damgası Ödülü Sarar’a verildi.

E-Ticarette Güven Damgası Sarar’a verildi
06 Ocak 2020 Pazartesi 16:16

Resmî Gazete’nin 6 Haziran 2017 tarihli nüshasında yayınlanan Elektronik Ticarette Güven Damgası Hakkında Tebliğ ile e-ticaret siteleri için yeni bir sisteme geçildi. Bu kapsamda internet kullanıcılarının çevrim içi alışveriş yapmalarının önündeki başlıca engellerden olan güvenlik, gizlilik ve hizmet kalitesi konularında yaşanan endişelerin giderilmesi sitelere verilen Güven Damgası ile giderildi. Ticaret Bakanlığı’nın, Türkiye’deki tek güven damgası sağlayıcı olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)‘ni yetkilendirmesi ile TOBB tarafından her sene yalnızda 12 şirkete Güven Damgası verilmeye başlandı.

6 Ocak 2020 tarihinde yapılan Elektronik Ticarette Güven Damgası Tanıtımı ve Takdim Töreninde Eskişehir Sanayi Odası Üyesi Sarar Giyim Tekstil Enerji Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bünyesindeki https://shop.sarar.com e-ticaret sitesine Güven Damgası Ödülü verildi.

Dünya markası olduğumuz tescillemiştir

Aldıkları ödül hakkında esohaber.com’a açıklamalarda bulunan Sarar Yönetim Kurulu Üyesi Emre Sarar, “Türkiye’de internette güvenliğin adresi ve güven damgasını alan 12 şirketten birisi olan Sarar, bir kez daha güvenli alışverişin ve dünya markası olduğunu tescillemiştir. Bizleri bu ödüle layık gören, bu alandaki çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı takdir eden Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’a ve TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederiz. Bu ödülü çalışanlarımızın adına aldık. Ayrıca, Ticaret Bakanımızın ve TOBB Başkanımızın yaptığı konuşmalarda dünya piyasasında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Sarar’a ödül vermekten gurur duyduklarını belirtmeleri bizleri onurlandırmıştır” dedi.

(ESOHABER)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.