Dünya devi Eskişehir’de büro açıyor

Dünyanın en büyük 8. denetim ve danışmanlık şirketi Baker Tilly, Eskişehir’de hizmet vermek için gün sayıyor. Baker Tilly’nin bağımsız üyesi Baker Tilly Güreli, 12 Aralık Salı günü düzenlenecek seminer ve kokteylle Eskişehir’deki faaliyetlerine başlayacak.

Dünya devi Eskişehir’de büro açıyor
10 Aralık 2017 Pazar 13:51

Baker Tilly Güreli, Baker Tilly International ağının bağımsız bir üyesidir. Baker Tilly International; denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan üye firmalar ağı olarak faaliyet gösteriyor. Dünyanın kendi alanında en büyük 8. firması. 165 ortak firma ile 141 ülkede, 745 ofiste toplam 27 bin çalışanı bulunuyor. Yıllık cirosu 3.8 milyar Dolardır.

BAKER TİLLY GÜRELİ 8. BÜROYA ESKİŞEHİR’DE AÇIYOR

Baker Tilly Güreli de bu uluslararası ağın bağımsız üyelerinden birisi. Bu uluslararası ağ vasıtası ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına hem yurt içinde hem de yurt dışında çözümler sunabiliyor. Türkiye merkezli olarak Balkanlarda, Orta Doğu ve Orta Asya Türki Cumhuriyetlerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Baker Tilly Güreli, İstanbul merkez olmak üzere Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, İzmir ve Tekirdağ’da yedi ofiste faaliyette bulunuyor ve 300’den fazla çalışanıyla hizmet veriyor. Şimdi o hizmet ağına Eskişehir’i de katıyor.

M. DÜNDAR ÜNLÜ İLE ÇALIŞACAKLAR

Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri AŞ, Eskişehir’deki faaliyetlerini Mali Müşavir M. Dündar Ünlü kanalı ile yürütecek. 12 Aralık Salı günü Tasigo Otel’de (Eski Rixos) verilecek seminer ve kokteyl ile Baker Tilly Güreli resmen Eskişehir’deki faaliyetlerine başlamış olacak.

Açılışa Güreli YMM AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Maliye Bakanlığı eski Hesap Uzmanı Av. A. Hüsnü Güreli de katılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.