ÇİNLİLER ESKİŞEHİR'DE ÜRETECEK

Çinli beyaz eşya devi Haier 1 milyar liralık yatırımla Eskişehir'e geliyor. OSB'ye kurulacak fabrikada 1000 kişilik istihdam edilecek. Bu yatırım Eskişehir sanayisine önemli katkı sağlayacak.

ÇİNLİLER ESKİŞEHİR'DE ÜRETECEK
02 Eylül 2019 Pazartesi 10:37

1984'te Çin’de kurulan klima, cep telefonu, bilgisayar, mikrodalga fırın, çamaşır makinesi, buzdolabı ve televizyon gibi ürünlerin geliştirmekte ve üretmekte olan firma Eskişehir’de fabrika açacak.  OSB'ye kurulacak fabrikada 1000 kişilik istihdam edilecek.  Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli yatırıma ilişkin yaptığı açıklamada, “Biz Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi olarak geleceği parlak bir OSB’yiz. Bu kapsamda yatırım almaya devam ediyoruz. Bölgemizde yakın zamanda Çinli beyaz eşya devi Haier firması yer alacak" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.