CASSABA MODERN AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

35 yıllık Müpasan İnşaat tecrübesiyle Eskişehir ve bölgeye değer katacak Eskişehir’in yeni yaşam merkezi Cassaba Modern 2018’in son çeyreğinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

CASSABA MODERN AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR
21 Eylül 2018 Cuma 12:20

Eskişehir’in tam kalbinde yükselen, günün 24 saati aktif gastronomi ve eğlencenin yeni adresi Cassaba Modern; eğlenmek, gülmek, müzik dinlemek, rahatlamak, yenilenmek, sevdikleriniz ile buluşmak istediğiniz anlarda ‘bildiğim çok iyi bir yer var’ diyeceğiniz konsepti ile Eskişehir ve bölgeye yeni bir soluk getirerek bulunduğu bölgeyi şehrin merkezi haline  getirmeyi hedefliyor. Hem toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilen hem de otellere yürüme mesafesinde olan Cassaba Modern, ofis sahipleri için kapalı otopark alanıyla konfor sağlayacak.

Alışveriş anlayışına farklı bir tarz

Müpasan İnşaat yatırımlarıyla temeli 2016 yılında atılan; toplam 35.000 metrekare alan üzerinde yükselen Cassaba Modern 15.000 metrekare kiralanabilir alan, 12.000 metrekare koru alanı, 2.200 metrekare meydanı, 74 mağaza, 57 ofis ve  350 araçlık otopark kapasitesi ile hizmet verecek.  Yaklaşık 1.000 kişiye istihdam yaratacak olan proje ayrıca Afyon, Kütahya, Bilecik, Bozüyük gibi yakın il ve ilçelerimizin Eskişehir’de eğlence, yeme içme ve alışveriş anlayışına farklı bir tarz getirerek Eskişehir’in ekonomik ve turizm açısından yeni çekim gücü olacak. 

Ünlü markalar Eskişehir’de

Eskişehir’de ilk defa açılacak olan markalarla oluşturduğu karmada; Paşabahçe, Asmadan Enoteca&Bistro, Big Chefs, The Hunger, IF Performance Hall, 45’lik, F Stop, Starbucks, Salt&Pepper, Neros, Kahve Dünyası, Tarzı Hayal, Papağan Çiğbörek, Çaytaze ve Tarihi Ortaköy Kumpircisi gibi markaların yanı sıra birçok yerli ve yabancı marka projede yerlerini almaya devam ediyor.

Heykeller Cassaba’yı süsleyecek

Tıpkı Eskişehir gibi geleneksel ve modern değerleri bir araya getiren Cassaba Modern, cetvelle çizilmiş soğuk sokakların aksine tanıdık ve sıcak mimari yapısıyla huzurlu bir yaşam alanı sunacak. Proje için özel oluşturulan heykel atölyesinde ülkemizce ve dünyaca tanınan ünlü heykeltıraş Serdar Tekbaşoğlu ve ekibi tarafından yurt dışında pek çok örneği görünen farklı tarz ve büyüklükte heykeller üretiliyor. Eskişehir’e yakışan ve şehrin dokusuna uyan heykeller açılışla birlikte projede yerlerini alacaklar. Ayrıca yılın 365 günü gerçekleştireceği etkinlik ve kampanyalar ile de şehir ve bölgenin çekim merkezi olması hedeflenmektedir.

Açılış Ekim sonunda

Tüm renkleri bir araya toplayan, şehri tamamlayan, lezzet harmonisi yaratan, şehrin enerjisine yakışan, şehrin dilinden konuşan ‘Cassaba Modern’ 2018 yılının son çeyreğinde şehrin tam kalbinde kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mermerci Ali dayı - 6 yıl önce
Harika bir yer geniş ferah her işlevi içinde barındıracak şekilde
Avatar
Fenerpointt - 5 yıl önce
güzel bir yer, ancak konsept olarak biraz risk tasindiriyor bence. Hersey bir arada olan Espark hala daha cazip geliyor bana.