CANLI EKONOMİ HERKESE KAZANDIRIR

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimlere dolu dizgin hazırlanmaya devam ediyor. Toplumun her kesiminden büyük ilgi gören Sezer, bu kez Eskişehirli muhasebeciler ile buluştu.

CANLI EKONOMİ HERKESE KAZANDIRIR
04 Ekim 2017 Çarşamba 12:08

ETO Başkan Adayı Ayhan Sezer, Eskişehir Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası’na ziyaret gerçekleştirdi. Ekonomik hayatımızın en önemli unsurlarından olan muhasebecileri oda binasında ziyaret eden Sezer’i, Oda Başkanı Neşet Ertoy ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

ŞEHRİN GÜNDEMİNİ KONUŞTULAR

Son derece sıcak bir ortamda bir araya gelen taraflar, kentin gündemine dair karşılıklı görüşler dile getirdiler. Özellikle şehrin ticari yapısına dair gelişen son sürecin değerlendirildiği toplantıda, bundan sonra şehrin ticaretinin gelişmesi için yapılması gerekenler de masaya yatırıldı.

İÇİMİZDEN GELEN ADAY

Samimi sohbette, gündeme Ticaret Odası seçimleri de geldi. Oda Başkanı Neşet Ertoy, yapılacak olan seçimlerin Eskişehir adına hayırlar getirmesini diledikten sonra Başkan Adayı Sezer ve ekibine de başarılar diledi. Sezer’in şehrin tanıdığı ve kent ticaretinin içinden gelen birisi olduğunu belirtti. Bu yönüyle Sezer’in Eskişehir ticareti açısından önemli bir yeri olduğunu söyleyen Ertoy, daha canlı ve hareketli bir Eskişehir ekonomisinin herkese kazandıracağını ifade etti.

Yapılan görüşmeye Başkan Ertoy ile birlikte, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Eröksüz, Seray Yıldırım ve Serpil Karaer de katıldı.

SEZER, DOĞANÇAYIRLILAR DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Hemşehri derneklerinde kentin tüm kesimleri ile buluşmalarını sürdüren Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Doğançayırlılar Derneği’nde de hemşehrileri ile buluştu.

Eskişehir’deki tüm sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek sorun ve dert dinleyen Başkan Adayı sezer, bu kez Doğançayırlılar ile buluştu. Doğançayırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştiren Sezer, burada son derece samimi bir havada karşılandı.

ŞEHRİMİZİN MOZAİĞİ ÇOK DEĞERLİ

Dernek yöneticileri ile yapılan buluşmada, Eskişehir’in kozmopolit yapısından söz eden Başkan Adayı Sezer, “Şehrimiz oluşturan tüm kesimler hepimizin en büyük değeridir. Kentimiz bu yüzden çok kıymetli bir mozaiğe sahiptir. Bu mozaiği daha da bütünleştirmek ve şehrimizi daha da zenginleşen bir kültürel yapı üzerine oturtmamız gerekiyor. Şehrimizdeki tüm kültürleri yaşatma ve geliştirme anlamında üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız. Böylece kazanan “Hep Beraber” bizler olacağız.” Dedi.

Dernek yöneticileri ise, yapılan ziyaretten ve kültürel değerlere verdiği önemden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Adayı Sezer’e seçim sürecinde başarılar dilediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.