BÜYÜKŞEHİR’DE TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI

Büyükşehir Belediyesi, ESKİ Genel Müdürlüğümü ve KESK’e bağlı TÜM BEL SEN arasında toplu sözleşme imzalandı.

BÜYÜKŞEHİR’DE TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI
09 Mayıs 2019 Perşembe 16:25

Büyükşehir Belediyesi, ESKİ Genel Müdürlüğümü ve KESK’e bağlı TÜM BEL SEN arasında toplu sözleşme imzalandı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Büyükerşen, sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olmasını diledi.


Büyükşehir Belediyesi, ESKİ Genel Müdürlüğümü ve KESK’e bağlı TÜM BEL SEN arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ESKİ Genel Müdürü Suat Balcı, TÜM BEL SEN Genel Başkanı Erdal Bozkurt, TÜM BEL SEN Şube Başkanı Ergun Uzun, CHP’li meclis üyeleri ve çok sayıda personel katıldı. 


Sosyal denge tazminatının 5 yıllık bir süreyi kapsayacağını belirten Başkan Büyükerşen, sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olmasını diledi. Büyükerşen “Kanunun öngördüğü en yüksek seviyeden bu tazminatı personelimize veriyoruz. Bu zammı en yüksek seviyeden vermek bizim boynumuzun borcudur. Gönül ister ki bu zamları çok daha yüksekten verebilelim. 1136 personelimizin faydalanacağı bu sözleşmeden, personellerimiz aylık 1240 lira brüt, 1045 lira net kazanç sağlayacaklar. Bu sözleşmenin tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Törenin ardından TÜM BEL SEN Genel Başkanı Erdal Bozkurt ve belediye çalışanları Başkan Büyükerşen’e teşekkür ettiler. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.