Bulur, firmaları Madencilik Kümesi'ne üye olmaya davet etti

Ülkemizin ilk ve tek madencilik kümesi Eskişehir Madencilik Kümesi Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

Bulur, firmaları Madencilik Kümesi'ne üye olmaya davet etti
06 Şubat 2017 Pazartesi 14:23

Genel Kurulun açılışında konuşan ESO Başkanı Savaş M. Özaydemir, Oda olarak son yıllarda sektörel kümelenmelere önem verdiklerini ve firmaları bu gibi oluşumlara katılmaları için teşvik ettiklerini söyledi.  
Artan rekabet ortamında işbirliği yapmanın önemine değinen Özaydemir, “Devletimizin de kümeleri desteklemekte ve sektörel yapılanmalar için özel hibe programları oluşturulmakta” dedi.  Eskişehir Madencilik Kümesi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Magnesit A.Ş. Genel Müdürü Ekrem Bulur ise ESO’ya vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür etti. 
Eskişehir Madencilik Kümesinin Türkiye’de madencilik sektörü dahilinde kurulan ilk iş kümesi olduğunu hatırlatan Bulur, ihracattan kaliteye, mevzuattan iş güvenliğine kadar birçok alanda ortak çalışmalar yapmak için bir araya geldiklerini belirtti. Bulur, “Üye sayımızı artırma hedefindeyiz. Sektördeki tüm firmaları Eskişehir Madencilik Kümesine üye olmaları için davet ediyoruz. Bir araya gelerek daha güçlü bir şekilde çözülmesi gereken sektörel sorunlara el atma niyetindeyiz” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.