BİRLEŞELİM, ESKİŞEHİR KAZANSIN

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş’a tam destek verdi.

BİRLEŞELİM, ESKİŞEHİR KAZANSIN
16 Eylül 2017 Cumartesi 15:18

Anemondaki gecede konuşan Sarar, katılımcılardan Kesikbaş için destek istedi. “Eskişehir’de bir dünya markası yaratalım” diyen Sarar, “İyi bir kardeşimiz var. Genç ve dinamik. Projeleri de hazır, ekibi de. Biz ona güveniyoruz. İnşallah kazanacak” ifadelerini kullandı.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni Eskişehir’de bir numara yapmaları gerektiğini söyleyen Sarar, “Eskişehir bir üniversite kenti. İşgücümüz var. Fabrikalar kuralım, bacalar tütsün. Birleşelim, Eskişehir için iyi şeyler yapalım. İhracat yapalım, insan çalıştıralım. Eskişehir’i dünya markası haline getirmemiz gerekiyor. Kazanmamız lazım. Eskişehir kazansın, Türkiye kazansın” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.