BİRÇOK İLDEN İYİ DURUMDAYIZ

“İl Bazında Gayri Safi Yurtiçi Hasıla” verilerini değerlendiren Güler, Eskişehir’in bir çok şehre göre iyi durumda olduğunu söyledi.

BİRÇOK İLDEN İYİ DURUMDAYIZ
14 Aralık 2016 Çarşamba 14:39

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler TÜİK tarafından açıklanan “İl Bazında Gayri Safi Yurtiçi Hasıla” verilerini  değerlendirdi. Güler, Eskişehir’in kişi başına GSYİH rakamları verilerine göre Türkiye ortalaması üzerinde bulunduğunu, bu durumun Eskişehirli tüccar ve sanayiciler için olumlu olduğunu belirtti.  Mevcut verilerin neticesinde Eskişehir’in bir çok şehre göre iyi durumda olduğunu belirten Güler, “Eskişehir bu geçiş dönemini atlatmak için yeterli güce sahiptir. Tüccar ve sanayicilerimiz başta olmak üzere Eskişehirliler endişe etmesinler, geçmişte olduğu gibi gelecekte de hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu. Özellikle 2017’nin büyüme ve dış satımda gözde bir yıl olmasını umduklarını belirten Güler, hükümetin aldığı Ekonomik Koordinasyon Kurulu kararlarıyla bir çok makro ekonomik değişkende (yatırım, tüketim, ihracat vs.) olumlu gelişmeler beklediklerini de ifade etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.