BEYLİKOVA İÇİN ÖNEMLİ YATIRIM

Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Özdemir Çakacak’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

BEYLİKOVA İÇİN ÖNEMLİ YATIRIM
04 Kasım 2019 Pazartesi 15:50

Valilik Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen oturuma;  Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Beylikova OSB Bölge Müdürü Musa Çoban ve Beylikova OSB Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB’ nin bütün yöreye hizmet verecek bir kuruluş olduğuna dikkat çeken Vali Çakacak, sağlıklı koşullarda hayvan yetiştirmenin önemine değinerek, halkın sağlığını tehdit edecek hiçbir unsura izin verilmeyeceğini kaydetti.

Toplantının açılışında konuşan Vali Çakacak; çağdaş, yaşanabilir, çevreye saygılı, modern besiciliğin merkezi olma hedefiyle kurulan tesislerdeki çalışmaların hızla devam ettiğini, OSB’nin ilimizde hayvan yetiştiriciliğinin daha iyi şartlarda yapılmasını sağlamak adına önemli bir işlevi yerine getireceğini ifade etti.

Beylikova ilçesinde inşa edilen Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nin tam anlamıyla faaliyete geçmesiyle birlikte, büyükbaş ve küçükbaş besi hayvanlarının bir yerde toplanacağını, çevrenin koruma altına alınacağını ve görüntü kirliliğinin ortadan kalkacağını belirten Vali Çakacak, aynı zamanda mekanizasyon ve modern üretim teknikleri sayesinde kontrollü, kaliteli ve güvenli işler yapılacağını söyledi.

Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB’nin 5’i sanayi parseli olmak üzere toplam 94 parselde yaklaşık 15 bin küçük ve büyükbaş besi hayvanı yetiştiriciliği yapılacak şekilde planlandığını bildiren Vali Çakacak, altyapı çalışmaları biten OSB’nin tamamen yatırıma hazır hale geldiğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.