Beyaz Eşyalarda Olası Arızalarda Servis

Beyaz eşya ürünleri sayesinde artık ev temizliği ve diğer ev işlerini yaparken fazla vakit kaybetmek zorunda kalınmadığı gibi eski yöntemlere göre çok daha kaliteli standartlarda işlemleri tamamlayabilme şansına sahip olabiliyor.

Beyaz Eşyalarda Olası Arızalarda Servis
25 Temmuz 2017 Salı 19:00

Beyaz eşya ürünleri sayesinde artık ev temizliği ve diğer ev işlerini yaparken fazla vakit kaybetmek zorunda kalınmadığı gibi eski yöntemlere göre çok daha kaliteli standartlarda işlemleri tamamlayabilme şansına sahip olabiliyor. Hem zaman hem de enerji tasarrufu elde edilebilmesine yardımcı olan günümüz beyaz eşya ürünleri oldukça geniş bir yelpazede ürün çeşitliliğine sahip olduğundan her türlü ihtiyaca yönelik olarak yanıtlar verebiliyor. İstanbul Arçelik Servisleri merkezi ise bu ürünlerin üretimlerinde kullanılan teknolojiye eş değer teknolojik altyapı üzerinde tüm olası arızalanmalara ve beraberinde de bakım ve kurulum gibi yan destek ihtiyaçlarına yönelik olarak profesyonel ve özel servis hizmetleri sunuyor.

Her türlü beyaz eşya ürününün ortaya çıkabilecek sorununa ilişkin olarak hem bilgi hem de deneyim sahibi olan teknik uzmanların görev aldığı İstanbul Beko Servisleri hizmetleri dahilinde ürünlerin kısa süre içerisinde yeniden yüksek performansta kullanılabilir duruma getirilmesi sağlanabiliyor. Arızalı bir beyaz eşya ürünü için yapılacak arıza bildirimlerinde en kısa süre içerisinde bölgeye en yakın olan mobil ekip yönlendirildiğinden aynı gün içerisinde servis hizmeti alabilme imkanı bulunuyor. Donanım ve yedek parça yelpazesi yönünden her türlü ürüne ve soruna yönelik olarak hazırlıklı olan mobil ekipler, yerinde müdahale ile ilgili arızanın kısa süre içerisinde onarımını sağlıyor. Böylelikle ürüne yedek parça beklenmesi ya da servis merkezine getirilmesi gibi gereksiz zaman kayıplarına yol açabilecek durumlar ile karşı karşıya kalınmasının önüne geçilebiliyor.

Alanında uzman ve deneyim sahibi olan teknik personel ekipleri tarafından tüketicinin tüm müdahalelerin her aşamasında kapsamlı olarak bilgilendirildiği hızlı ve kaliteli bir çalışma gerçekleştirerek, ürünün onarımını sağlıyor. Arçelik yetkili Servisi tarafından sunulan hizmet yapısı çerçevesinde garantili beyaz eşya servisi hizmet anlayışı ile tüm müdahaleler için 1 yıllık garanti hizmeti sunuluyor. Böylelikle tüketicilerin yaşamlarında büyük bir önemi ve rolü bulunan ürünlerinin arıza onarımlarının ya da bakımlarının tamamen gönül rahatlığı ile güvenilir bir şekilde gerçekleştirilebilmesini sağlayabiliyor. Tüm bu hizmetler ile ilgili olarak 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunumunun bulunduğu iletişim numaralarından destek alabilme imkanı bulunuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.