BAŞKAN ADAYI SEZER’DEN ETO’YA ELEŞTİRİ

Seçim çalışmalarını sürdüren Eskişehir Ticaret Odası (ETO) başkan adayı Ayhan Sezer, mevcut yönetimi eleştirerek "Aidat ödeyen üyemizin parasıyla ultra lüks otellerde seminer adı altında tatiller yapılacağına, Emek'te çare bekleyen üyelerimizle ilgilenilse, çözümler çok daha hızlı olacak" dedi.

BAŞKAN ADAYI SEZER’DEN ETO’YA ELEŞTİRİ
30 Ekim 2017 Pazartesi 14:33


Seçim çalışmaları kapsamında Emek Mahallesine giden Sezer, Dilek Caddesi boyunca ticaret erbaplarıyla bir araya gelerek sorun ve şikayetlerini dinledi. Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin ilgisizlikten ve yalnız bırakılmaktan şikayetçi olduğunu iddia eden Sezer, "Aidat ödeyen üyemizin parasıyla ultra lüks otellerde seminer adı altında tatiller yapılacağına, Emek'te çare bekleyen üyelerimizle ilgilenilse, çözümler çok daha hızlı olacak" dedi.


Ticaret Odasının kendi dönemlerinde sadece üye odaklı çalışacağını da söyleyen Sezer, "Kimse şüphe etmesin. Bu şehrin parası bu şehirde kalacak. 'Hep Beraber' büyüyüp aynı şekilde kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.