BANKKART BAŞAK TEDARİK ZİNCİRİ ETO ÜYELERİNE TANITILDI

Eskişehir Ticaret Odası’nın Ziraat Bankası ile imzaladığı protokol sayesinde tüccar ve sanayicilere ayrıcalıklar sağlayan Bankkart Başak Tedarik Zinciri’nin tanıtım toplantısı ETOTV aracılığıyla gerçekleştirildi.

BANKKART BAŞAK TEDARİK ZİNCİRİ ETO ÜYELERİNE TANITILDI
22 Aralık 2020 Salı 13:10

Eskişehir Ticaret Odası’nın Ziraat Bankası ile gerçekleştirdiği protokol sayesinde üyelere avantajlı fiyat, ödeme kolaylığı ve güvenli tahsilat imkanı sunan Bankkart Başak Tedarik Zinciri için tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. ETOTV aracılığıyla gerçekleştirilen toplantıya Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Canay Demirbel ve Eskişehir Şube Yöneticisi Naci Çınar katıldı.

ETO üyelerine uygun koşullarda ve vadeyle ödeme kolaylığı

Toplantıda konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, pandeminin ticarette bir çok alışkanlığı değiştirdiğini belirterek, ETO üyelerinin de bu değişime ayak uydurabilmeleri için destek verdiklerini dile getirdi. Bankkart Başak Tedarik Zinciri’nin ETO üyelerine avantajlar sağlayacağını belirten ETO Başkanı Metin Güler, bu sayede üyelere uygun koşullarda ve vadelerde ödeme kolaylığı sunulduğunu dile getirdi. Güler ayrıca ETO üyelerine sağladığı bu fırsat için Ziraat Bankası yöneticilerine teşekkür etti.

Piyasa koşullarına göre  %8’e varan indirimli alışveriş imkanı 

Toplantıda konuşan Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Canay Demirbel ise, Bankkart Başak Tedarik Zinciri ile hem alıcıların hem de satıcıların uygun koşullarla ve güvenli bir biçimde alışveriş yapabileceğinin altını çizdi. Tedarik zinciri sayesinde ürününü satacak olanların tahsilatı nasıl yapacağını düşünmeyeceğini ve sattıkları ürünün bedelini bir gün sonra alabileceğini belirten Demirbel, alıcıların ise finansman sıkıntı yaşamadan alışverişlerini 540 gün vade ile yapabileceğini söyledi. Demirbel, tedarik zincirine dahil olan tüccarın mevcut kredi faiz oranlarına göre 7-8 puan civarında indirimli olarak alışveriş yapabileceğini sözlerine ekledi.

Malını satan için tahsilat sorunu ortadan kalkacak

Toplantıda Ziraat Bankası Eskişehir Şube Yöneticisi Naci Çınar tarafından yapılan sunum ile Bankkart Başak Tedarik Zinciri hakkında detaylı olarak bilgi verildi. Bankkart Başak Tedarik Zinciri’nin hem alıcılara hem de satıcılara sağladığı avantajlar hakkında bilgi veren Çınar, sistemin Ziraat Bankası pos makinesi olan satıcılarla Ziraat Bankası banka kartı olan alıcıları buluşturduğunu dile getirdi. Sistemin çek ve senede göre daha güvenli olduğunu belirten Çınar, sattıkları malın tahsilatını yapmak isteyenler için soru işaretinin ortadan kalktığını söyledi. Çınar,  Bankkart Başak Tedarik Zinciri’ne dahil olanlar için yeni fırsat ve destekler sağlamak için çalışmalar yürüttüklerini de dile getirdi. Çınar ayrıca ETO üyelerinden gelen soruları da yanıtladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.