Bangladeş Başkonsolosundan ESO Başkanı Özaydemir’e ziyaret

Bangladeş’in İstanbul Başkonsolosu Muhammad Monirul İslam, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş M. Özaydemir'i ziyaret etti.

Bangladeş Başkonsolosundan ESO Başkanı Özaydemir’e ziyaret
06 Kasım 2017 Pazartesi 11:18

ESO'da gerçekleşen görüşmede Özaydemir’den Eskişehir sanayisi ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi alan Başkonsolos İslam, Eskişehir ve Bangladeş arasında işbirliğinin gelişmesini arzu ettiklerini vurguladı.  
Gerçekleşen görüşmede sanayi konusunda her türlü işbirliği ve tecrübe paylaşımına açık olduklarını dile getiren Özaydemir, “Bangladeş ile Ülkemiz arasındaki siyasi ilişkilerimiz yanı sıra ekonomik ilişkilerimin artması en büyük teennimiz. Tekstil kimyasalları ve pamuk ağırlıklı ihracat kalemlerimize yenilerini ekleyip, geliştirmeliyiz” dedi. 
Başkonsolosu Muhammad Monirul İslam ise yaptığı değerlendirmede ülkesinde büyük kentlere yoğun bir göç hareketi olduğunu belirterek, “konut ve otel ihtiyacı inşaat sektöründe önemli bir fırsat. Yatırımcılarımız için bu alanlara yatırım yapabilir” diye konuştu. 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.