BABA DOSTUNA VEFA

Geçtiğimiz Çarşamba günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Firuz Kanatlı için Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker bir taziye mesajı yayımladı. Ülker, 2012 yılında hayatını kaybeden Sabri Ülker'i için büyük vefa örneği gösteren Kanatlı'yı 'Baba dostu' diyerak andı.

BABA DOSTUNA VEFA
20 Ekim 2017 Cuma 12:23

2012 yılında hayatını kaybeden Ülker Bisküvi’nin kurucusu Sabri Ülker'in cenazesine, Firuz Kanatlı da katılmıştı. Bastonuyla rakibinin cenazesine katılması halk arasında büyük vefa örneği olarak gösterilmişti.

Cenaze merasiminin ardından Firuz Kanatlı Sabri Ülker için verdiği ilanda dostuna seslenmişti: "Bu Vatan sana minnettar. Aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyorum."

MURAT ÜLKER'DEN BABA DOSTUNA TAZİYE MESAJI

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker de yayımladığı taziye mesajına 'Değerli büyüğümüz,  baba dostumuz' ifadeleriyle başladı. Üker, mesajda şu ifadelerine yer verdi:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.