AYHAN SEZER:ŞEHRİMİZ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Ticaret Odası seçimleri kapsamında saha çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Ayhan Sezer, tüm üyelerin teveccühüyle emin adımlarla ilerliyor.

AYHAN SEZER:ŞEHRİMİZ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
27 Şubat 2018 Salı 13:39

Bulduğu her fırsatta üyelerle buluşarak sorunları dinleyen Sezer, çözüm önerileri ile ilgili de üye bilgilendirmesi yapıyor.

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

Üyelerle yaptığı sohbetlerde mevcut yönetimi eleştiren Sezer, “Üyemiz artık kendisine hizmet edecek bir yönetim istiyor. Odanın gücü  ya da sadece bir zümrenin temsilciliğini yaparak seçim kazanmak mümkün değildir. Güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.

GERÇEKÇİ PROJELERLE İLERLİYORUZ

Yaklaşan seçimlere dair değerlendirmelerde bulunan Sezer üyelere yönelik de şunları söyledi; “Bizler genç ekibimizle bıkmadan usanmadan her üyeye dokunarak ilerleyip ipi göğüsleyeceğiz. Üyelerimize hayal satmıyoruz. Topluluğun gücünü kullanarak çoğunluğa hizmet etmek için çalışacağımızı söylüyoruz. Sloganımız 'Hep Beraber'. Bizler küçük ve orta ölçekli üyelerimizle hep beraber kazanan bir odanın özlemiyle hareket ediyoruz. Genç,  dinamik, ülke ve dünya gündemini yakından takip eden, sorunlara hızlı çözüm üretebilen, oda imkanlarını her bir üyeye yansıtabilen, sahaya hakim, çalışkan ve üretken bir yapıyla oda yönetimine talibiz. Üyelerimiz bizimle beraber eşit hizmete kavuşacaktır” şeklinde konuştu.
Ayhan Sezer, son güne kadar üyelere dokunmaya ve destek istemeye devam edeceklerini de sözlerine ekleyerek, “Çok yakında projelerimizle görev başına geliyoruz. Üyelerimiz hak ettiği hizmete Nisan’da bizimle kavuşuyor.” dedi.


Etiketler; #ayhan sezer
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.