AYHAN SEZER: ÜYELERİMİZİN SESİ OLACAĞIZ

Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer tabanın sesi olmaya devam ediyor.

AYHAN SEZER: ÜYELERİMİZİN SESİ OLACAĞIZ
16 Mart 2018 Cuma 14:54


Seçim turlarında Teksan Sanayi Sitesi'nden sonra Yenidoğan mahallesinde üyelerle buluşan Sezer özellikle küçük ve orta ölçekli üyelerin bir arada olduğu bu bölgelerde yaşanan sıkıntıları projeleriyle çözeceklerini ifade etti.

ÜYELERİMİZE CAN SUYU LAZIM

Şehirde üyelerimiz kepenk kapatmamak için adeta çırpındığını vurgulayan Ticaret Odası başkan adayı Ayhan Sezer "Kendi yağıyla kavrulmaya çalışan üyeler, finans krizi yaşıyor. Şu zor günleri kayıpsız atlatabilmek için biraz can suyuna ihtiyacı var. Ticaret Odası bizim dönemimizde üyelerimizin zor gününde yanında olacak ve bankalarla yapılacak anlaşmalar doğrultusunda uzun vadeli ve düşük faizli kredilerle onlara hayat verecektir" dedi.

KİMSEYİ KANDIRAMAZSINIZ

"Bizim projelerimiz ulaşılamayacak ütopik projeler değildir.” Diyen Sezer, sözlerini şöyle sürdürdü, “Önemli olan proje yapmayı isteyen ve harekete geçirebilen zihniyettir. Bahanelerle yol alınmaz. Üyeler odanın kapısından dönmekten bıktığı için artık ya gitmiyor ya da başka odalara kayıt yaptırıyor. Üyeleri kandıramazsınız, üyeleri küstüremezsiniz. Hiç kimsenin böyle bir lüksü yoktur"

KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK OLACAK

Başkan Adayı Sezer sözlerinin sonunda ise, 16.500 üye ile büyük bir aile  olduklarının altını da çizerek, “Hep beraber tek vücut olarak hareket etmeli ve birliğin gücünü topluluğa yansıtmalıyız. Bizim koltuk savaşımız yok, bizim hizmet savaşımız var. Hizmet etmek için çalışmak isteyen herkese de kapımız açıktır" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.