AYHAN SEZER: ÜYE KAVGA DEĞİL HİZMET BEKLİYOR

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, son günlerde şehir gündeminde ortaya çıkan gerilimli havanın üyeleri tedirgin ettiğini belirterek, “Üyelerimiz çekişme değil, hizmet bekliyor. Bu kavga içerisinde yer alanlar zaten üye nezdinde kaybediyor, kaybedecek” dedi.

AYHAN SEZER: ÜYE KAVGA DEĞİL HİZMET BEKLİYOR
18 Mart 2018 Pazar 13:58


Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkan Adayı Ayhan Sezer, şehrin ticaret dünyası ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Gittiği yerlerde büyük ilgi ve alaka ile karşılanan ve projeleri tam not alan Sezer, “Sorunlar belli, çözümleri de bizde. Az kaldı, Eskişehir ekonomisi bizimle üst lige çıkacak” dedi.

KAVGA VE KAOS HİZMET VERMEZ

Eskişehirli esnaf ve tüccarın sıkıntılı bir süreçten geçtiğine değinen Başkan Adayı Ayhan Sezer, bu sorunlara çare bulması gerekenlerin gereksiz şekilde kısır çekişmeler içerisine girdiğini söyledi. Şehir gündeminde ticaret odası üyelerinin beklentilerinden daha çok kişisel kavgaların  ön plana çıktığını kaydeden Sezer, “Biz kavga değil, hizmet edeceğiz. Böyle düşünen tüm üyelerimiz bizleri 7 Nisan’da görev başına getirecek” dedi.

ÜYELERİMİZ HERŞEYİN FARKINDA

Siyaset üzerinden tırmandırılan gerilimin üyeye daha çok zarar verdiğini ve büyük bir aile olan ETO ailesini yaraladığını da söyleyen Sezer, “Ticaret Odası ne siyaset yeridir, ne de kişisel hırsların ve egoların tatmin edildiği bir makamdır. Biz tüm bunları kırarak odamızı gerçek amacına döndürmek için geliyoruz. Üyemiz olan biten her şeyin fakında. Kimin gerçekten hizmet etmek istediğini, kimin farklı amaçlar taşıdığını gerçekten biliyor.” Şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.