AYHAN SEZER: TİCARET ODASI TİCARETLE İLGİLENECEK

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Eskişehirli mobilyacılarla adeta dertleşti. Tabakhane’de kentin en önemli sektörlerinden mobilyacılıkla iştigal eden üyeleri ziyaret eden Sezer; “Eskişehir mobilyasını yeniden ayağa kaldırmak ve hak ettiği yere getirmek istiyoruz” dedi.

AYHAN SEZER: TİCARET ODASI TİCARETLE İLGİLENECEK
23 Mart 2018 Cuma 14:33



 
Bölgede üyelerin büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Adayı Sezer, her geçen gün gerileyen mobilya sektörünün şehrin kanayan yarası haline geldiğini belirterek mobilyacı üyelerle adeta dertleşti.

SEZER’E İÇLERİNİ DÖKTÜLER

Başkan adayı Sezer’e içini döken Eskişehirli mobilyacılar, ilgisizlik ve vurdumduymazlık sonucu mobilya sektörünü yitirdiklerini söyledi. Geçmişte binlerce kişinin istihdam edildiği sektöre artık çırak bile bulamaz hale geldiklerini anlatan üyeler; “Sektör her geçen gün küçülüp kaybolmaya yüz tutarken kimse de çıkıp “Neler oluyor?” diye sormadı! Eskişehir mobilyası, maalesef sahipsizlik yüzünden tükenme noktasına geldi” dediler.

MOBİLYA TİCARET MERKEZİ KURACAĞIZ

Eskişehir mobilyasının ününün ülke sınırlarını bile aştığını anlatan Sezer ise, o eski günlere dönmek için gerekli projeleri hemen hayata geçireceklerini söyledi. Başta Eskişehir Mobilya Merkezi ve Çarşısı Projesi için düğmeye basacaklarını anlatan Sezer; “Geçmişteki gibi mobilyamız ünlenerek yeniden ayağa kalkacak. Bu sektörde büyük ihracatlar yapacağız. Sektör şu anda birkaç caddeye sıkışmış durumda. Malını sergileyemiyor. Ara eleman açığı had safhada. Sorunların hepsi göreve geldiğimizde ortadan kalkacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

BU YARIŞI BİZ KAZANACAĞIZ

7 Nisan’da yapılacak olan seçimlerde Sezer ve ekibini destekleyeceklerini söyleyen mobilyacı esnafına hitap eden Sezer; “İlginiz ve desteğiniz bizleri daha çok çalışmaya teşvik diyor. 7 Nisan’da sandıktan bizim çıkmamız için ne gerekiyorsa yapacağız. Yapılan algı operasyonlarına ve hedef şaşırtmalara rağmen, tabanın sesi olarak kazanan biz olacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.