AYHAN SEZER: ŞEHRİMİZ İŞ YAPACAK EKİP BEKLİYOR

Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer Yunusemre caddesinde, Hilmi bey pasajında ve Sivrihisar caddesinde saha gezilerine devam etti. Oda seçimine yaklaşıldıkça çalışmalarını sahada, sanal ortamda ve basında artıran Sezer iki caddede üyelerle bir araya geldi.

AYHAN SEZER: ŞEHRİMİZ İŞ YAPACAK EKİP BEKLİYOR
22 Mart 2018 Perşembe 14:09

Oda üyelerinin sorunlarını dinleyen başkan adayı Sezer, üyelerin seçim atmosferinin gergin ilerlemesinden sıkıntı duyduklarını söyledi. Üyeler " Biz ekmeğinin davasında ve rekabetin yoğun olduğu bir ortamda yaşam mücadelesi veriyoruz, seçim ortamının bu kadar gerilmesi bizleri huzursuz ediyor. Seçime iki haftadan fazla bir süre var. Şimdiden adayların bu kadar birbirine baskı yapması bizleri seçim takviminin son günlerinde endişeye sevk etmeye başlayacak" şeklinde konuşuyorlar diyen başkan adayı Ayhan Sezer seçim sonrasında adaylarla birlikte birbirine küsmüş ticaret erbabıyla da karşı karşıya kalacağız. Seçimin biri gelir diğeri gider. Ancak ticaret erbabı hep kalacak ve birbiriyle ilişkilerine devam edecekler. Üyeleri bu kadar kutuplaşmaya iterseniz sonuçları derin izler bırakır. Ayhan Sezer ve ekibi bu polemiğe katılmadığı gibi üyeleri de sürekli sağduyulu davranmaya çağırıyor. Dikkatli olan ve ortamı iyi süzen üyeler kavgaya değil hizmete, yani bize oy verecektir şeklinde konuştu.


Ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldıklarını belirten üyeler ‘’ Şehri çok iyi bilen, şehir ticaretinin içinden gelen genç, dinamik ve bilgisiyle bu işi yapacak ekibin Ayhan Sezer’in ekibi olacağına dile getirdiler. Ticaret odası çalışma, enerji ve bilgi gerektiren bir sivil toplum örgütü buranın iş yapacak isimlerden oluşması gerektiğini söylediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.