Ayhan Sezer: Şehirdeki ölü toprağını kaldıracağız

Ayhan Sezer, Şehir merkezindeki Ticaret Odası üyeleriyle buluşmaya, üyeleri ziyaret ederek sorunlarını ve önerilerini alarak, projelerini bire bir anlatıp seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ayhan Sezer: Şehirdeki ölü toprağını kaldıracağız
14 Şubat 2018 Çarşamba 12:36

Eskişehir Ticaret Odası görev ve sorumluluk alanları içerisinde neler yapabileceğini, şehre ve üyelere neler kazandırabileceğini anlatan Başkan Adayı Sezer, “Nisan ayında yapılacak olan Ticaret Odası seçimleri şehrimiz için çok önemli bir dönüm noktasıdır. Bu seçimlerden sonra şehrimiz ticaretinin üzerinde  ölü toprağını atmaya ve Eskişehir’i büyütmeye başlayacağız. Eskişehir’i tekrar güçlü ve ticaret olarak tüm bölge ve ülkede adından söz ettiren bir şehir haline dönüştüreceğiz. İçine kapanık, kendi içinde kısır çekişmelerle zaman geçiren bir Ticaret Odası dönemi artık kapanacak.” Dedi.


KOLTUĞA GÜÇ KATACAĞIZ

Gücünü koltuktan alan değil, makama güç verecek yönetimle göreve hazır olduklarını da anlatan Sezer, “Dışa açık bir ekonomi, güçlü ETO üyesi, genç ve çalışkan yönetim zamanı başlıyor. Tüm üyelerimiz, üye için çalışacak, egolarından sıyrılmış, siyasetten güç almayan, gücünü üyeleri için kullanacak adayı gayet iyi biliyor. 17 bine yakın üyemize güvencimiz tam. “Hep Beraber " başaracağız ve kazanacağız” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.