AYHAN SEZER, METİN GÜLER'İ TEBRİK ETTİ

Eskişehir Ticaret Odası seçimlerinden sonra ilk kez konuşan Ayhan Sezer, seçimi kazanan Metin Güler'i tebrik etti.

AYHAN SEZER, METİN GÜLER'İ TEBRİK ETTİ
09 Nisan 2018 Pazartesi 14:16

Eskişehit Ticaret Odası seçimleri tamamlandı. 40 Meslek komitesi'nin 34'ünü alan mevcut başkan Metin Güler'in listesi kazandı.

Seçimler sonrası ilk kez konuşan Ayhan Sezer, şu açıklamalarda bulundu: " Eskişehir Ticaret Odası Organ Seçimleri tamamlanmıştır. Alınan sonuçlara göre  seçimlere beyaz liste ile katılan seçimi mevcut başkan Metin Güler ve çalışma arkadaşları hakkıyla kazanarak, güven tazelemiştir. Tebrik ediyor, başarılar diliyorum.



BAŞARILAR DİLİYORUM



Şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına uzun soluklu bu seçim maratonunda desteklerini bizden esirgemeyen Eskişehir Ticaret Erbabına teşekkür ederim.



Üyelerin tercihine saygı duyuyor ve yeni yönetimin görevini layıkıyla yerine getireceğine yürekten inanıyorum. Yeni yönetime de başarılar diliyorum.  Bu vesile ile seçim dönemi içinde kırdığımız, rahatsız ettiğimiz üyelerimiz varsa hepsi hakkını helal etmesini dilerim. Bundan sonra da şehrimiz için hep beraber çalışıp üretmeye devam edeceğiz. Tüm kentimize bize olan sevgisinden dolayı bir kez daha teşekkür ederim.

Kazanan Eskişehir olmuştur."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.