AYHAN SEZER: İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ

ETO Başkan Adayı Ayhan Sezer ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

AYHAN SEZER: İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ
26 Şubat 2018 Pazartesi 13:04

Ticaret Odası seçimlerine 1 aydan biraz fazla bir süre kaldı. Bu noktada adaylarda  üye ziyaretlerine devam ediyorlar oda yönetimine talip adaylarda en hareketlisi olan Ayhan Sezer  saha çalışmasına Gaffar okkan caddesindeki inşaat firmaları  ve Teksan Sanayi sitesindeki üye ziyaretleriyle devam etti.

Küçük ve Orta ölçekteki işletmelerin sorunlarına çözüm noktasında girişimlerde bulunacağını hedefleyen Ayhan Sezer  esnafında sevgisini güvenini kazanıyor.

Cadde de bulunan ticaret odası ve inşaat sektöründeki üyeleri ziyaret eden Sezer ‘’  mevcut yönetimi seçim faaliyetleri dışında görmediklerini ama aidat zamanı geldiğinde peşlerini bırakmadığını söyleyerek şimdiye kadar sorun çözme konusunda en çok ufak bir girişimde bulunmadığını söz ettiler.
Özellikle inşaat sektöründeki sorunları çözme anlamında projeleri olan Ayhan Sezer ise 16.000’den fazla üyesi olan bir odanın en büyük grubu olan inşaat sektörünü büyüteceklerini  birlikte hareket ederek sonuç alacaklarını ifade etti.’’

Daha sonra Teksan Sanayi sitesi esnafların yemek davetine katılan Ayhan Sezer üyelerle birlikte mütevazi bir sofrada öğle yemeği yiyerek buradaki esnafla fikir alışverişinde bulundu.

Buradaki ziyaretinde de Ayhan Sezer  ‘’Organize Sanayide ki büyük ölçekli işletmelere yönelen oda yönetiminin bu anlayışının artık değişmesi gerektiğinin altını çizdi. Bizim için her üye değerlidir diyen Ayhan Sezer Hep beraber artık bize hizmet eden bir oda yönetimi oluşturmak diyerek destek istedi.’’

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.