AYHAN SEZER: GÖREVİMİZ ESKİŞEHİR TİCARETİNİ BÜYÜTMEK

Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer seçim öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Eskişehirli şehidimiz Recep Çetin'in cenazesine katılan Sezer, daha sonra Tepebaşı Bölgesindeki Ticaret odası üyelerini ziyaret etti. 24 saati üyeleri ziyaret ederek, Seçim çalışmaları ve komite çalışmaları yaparak geçiren Sezer, Nisan ayında yapılacak olan seçimlere ekipleriyle hızlı bir şekilde hazırlanıyor.

AYHAN SEZER: GÖREVİMİZ ESKİŞEHİR TİCARETİNİ BÜYÜTMEK
04 Mart 2018 Pazar 13:30

Üyelerin sorunlarını dinleyen ve projelerini paylaşan Ayhan Sezer, bir ay sonra yapılacak seçimle birlikte üyelerin dertlerinden kurtulacağını söyledi.

PROJELERİMİZ VE SÖYLEMLERİMİZ TAKLİT EDİLİYOR

Üç adaylı bir seçim sürecinde tüm adayların üyeleri etkilemek için elle tutulur ve üyelerin takdirini kazanan projelerle çalışmaları gerektiğinin altını çizen Ayhan Sezer,  tabana yayılan kendi projelerinin ise, tüm üyeler tarafından takdir gördüğünü söyledi. Sezer "Projelerimiz sadece üyeler tarafından değil diğer adaylar tarafından da beğeniliyor olmalı ki seçim sürecinde sürekli projelerimizin taklit edildiğini ve saha çalışmalarımızın da takip edildiğini görüyoruz. Bu süreç bizleri sevindiriyor. Hiç değilse bu zamana kadar dişe dokunur projeleri olmayan adaylar, sayemizde üyelerimizin menfaati için harekete geçmeye başladı” dedi.

SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK

Başkan Adayı Sezer, seçim gününe kadar tüm üyeleri kapsayan projelerini saha çalışmalarında anlatmaya devam edeceklerini de söyledi. Sezer, “Gittiğimiz yerlerde gördüğümüz ilgi ve alaka bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Üyelerimizin beklentileri çok fazla! Bu isteklere karşılık vermek adına üzerimizdeki ağır sorumluluğun gereği hep çalışacağız. Amacımız Eskişehir ekonomisini, üyeleri ile birlikte ileriye taşımaktır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.